![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.09.2003
![]() |
![]()
Witam
Bardzo proszę o doradztwo, jaka jest najlepsza nagrywarka (CD-RW) w cenie 220 zl, Czy Teac jest dobry?? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
![]() ![]() ![]() znowu ![]() tyle juz bylo takich tematow ![]() jest cos takiego jak wyszukiwarka i gwarantuje ze wysypie ci nie malo takich tematow PS. Litek 52/32/52 BOX za 210zl
#3 |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Ja polecam Ci LG GCE8525B nie jest dużo droższy od Lite-On'a a potrafi mu dorównać
![]()
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Tradycyjnie polecam LG
LajtOn tez jest spoko ![]()
#5 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
szukać prosimy
![]() P.S. ![]() LG52X, ewentualnie LiteOn 52X ![]()
#6 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja polecam Liteona, model LTR-52327S. Tu masz link z testem: http://cdrinfo.pl/cdr/hard/LiteOn_LTR-52327S/1.php
|
![]() |
![]() |
#7 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Polecam LiteON !!
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.06.2003
![]() |
W tym przedziale cenowym tylko LiteON, nie daj się namówić na nic innego.
|
![]() |
![]() |
#9 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#10 | |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#11 |
•HaRdCoRe•WiLl•NeVeR •DiE•
Data rejestracji: 14.04.2003
![]() |
bez komentarza. liteon 52x32x52
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez DimSim : 21.09.2003 o godz. 17:54 |
![]() |
![]() |
#12 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
LG lub Litek ! Pasuje.
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 21.09.2003 o godz. 18:45 |
![]() |
![]() |
#13 | |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Re: Jaką nagrywrake wybrac???
Cytat:
pierwszy post. jaki piecyk kupic? gdybys spytal jeszcze jak nagryware dvd lub jakie combo to moge zrozumiec bo posty te sie sa codziennoscia ale pytanie jaki cdrw to lekka lipa szczegolnie ze nie kosztuja jak kiedys majatku. pomijam to ze przegapiles opcje szukaj lub specjanlnie ja pominales bo jestes leniwy (modemowcom moge wybaczyc). i najwazniejsze - nie piszesz jakiej szukasz - ma dobrze i szybko kopiowac zabezpieczenia, byc swietna do audio. jesli juz zaczynasz owego posta to napisz o co ci chodzi i na jakich cechach ci zalezy oporcz ceny. po prosu szanuj nas a my postaramy sie szanowac ciebe
![]() |
#14 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Skąd się wzięła taka nienawiść do LG to ja nie wiem, a większość z tych pelikanów co tak wszystko łykają pewnie nigdy nie miało LG. Mam LG chwale te nagrywarki, ale chwale też LiteOn'a godnego przeciwnika. To i to jest dobre, a najlepsze nie jest ani to ani to bo tak jak w świecie samochodów nie ma najlepszego tylko są dobrzy tak i w świecie napędów jest podobnie. Ktoś jest łochem to mu wcisną wszystko, a najśmieszniejsze jest to, że w większości ludzi którzy się nie znają sami pytają o LG często byłem tego świadkiem. Wcisnąć to Ci mogą stary smalec bo im nie idzie. W dobrych sklepach tak nie jest. Co ma sprzedawca do tego, że coś mu nie idzie?!! Gówno! Bo to mu wisi robi tzw. zwrot (jeśli towar jest wystarczająco długo na półce lub wychodzi ze sprzedaży) i o nic się nie martwi bo to jest wszystko wkalkulowane w koszty. Nie róbmy już takiej wiochy.
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 21.09.2003 o godz. 18:38 |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Pracowalem w serwisie LG wiec wiem co to znacza te napedy i mowie ze sa gorszej jakosci od litkow.
|
![]() |
![]() |
|
|