![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Problem z Mitsumi
Witam wszystkich :-)
Mam problemik z nagrywarą Mitsumi 8/2 (szybki sprzęt :-)) A więc nie nagrywa mi na niektórych płytkach, np Verbatim czy B&S i nie nagrywa na 700MB. Please for help! Proszę o info na priva Pozdrawiam Skorupa skorupa@skrzynka.pl |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2001
![]() |
Nie dziwię się, że Twój sprzęt nie obsługuje płyt 700 MB i niektórych CD nie chce "zjeść" :-) Wtedy jak był produkowany nie było jeszcze 700 MB. Więc to jest teraz problem nie tylko Twój, może jakiś nowszy bios by sie przydał, tylko czy taki istnieje
|
|
#3 |
|
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
To ciekawe widze ze macie identyczne zdjecia :-) Ciekawe kto był pierwszy
Moze tez sobie takie dam }>
|
|
|
#4 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
z tego co pamiątam to do modelu 2600te był firmware z obsługą 700tek ajak do modelu wolniejszego to do twojej równierz sprawdz na stronie mitsumi
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2001
![]() |
Cytat:
}> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> EJ STARY CO JEST GRANE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ?KTO BYŁ PIERWSZY Z TYM ZDJĘCIEM ![]() ??OCZYWIŚCIE, ŻE JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZMIEŃ SOBIE ZDJĘCIE NA INNE TO JEST MOJE !!!! KAŻDY NA FORUM JEST ROZPOZNAWANY PO ZDJĘCIU, WIĘC NIE ŻYCZĘ SOBIE, ŻEBYŚ TY BYŁ ROZPOZNAWANY JAKO JA - CZY WYRAZIŁEM SIĘ JASNO ![]() A Z RESZTĄ MAM JE OPATENTOWANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA RAZIE PROSZĘ PO DOBROCI, ALE JAK NIE ZMIENISZ TO POROZMAWIAMY INACZEJ !!! }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }> }>
|
|
|
#6 |
|
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Tak trzymaj WRITER21 pilnoj swojego i walcz o to }>}>}>}>}>}> Jestem z toba }>}>}>
|
|
|
#7 | ||
|
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Cytat:
Cdwriter zapomniales dodać: TO ROZKAZ !!! ![]() Pozdro. Gazor P.S. Że cidik był pierwszy kazdy Ci powie
|
||
|
|
![]() |
|
|