![]() |
I najlepiej nagrywaj na plytach ktore wiesz ze chodza na twojej wiezy (na tym na czym palili koledzy, jezeli to nie badziew jakis :) )
|
hmmm -widze -wiele pomyslow :-), co do zbyt wolnego nagrywania -to hmm -hyba zaraz sprawdze :-), co do brudnego odtwarzacza to moze i jest brudny (chyba nawet napewno :-) ) ale to nie o to chodzi ,gdyz kumpel jak nagra to jest ok-wszystko ladnie czyta :-).
Co do innego programu to naprawde wielu juz probowalem :-) Ale tak wogle to czy wogle mozliwe jest, ze cos jest nie tak z nagrywarka ? czy jest mozliwosc ze po prostu cos jest skopane i tylko audio zle nagrywa ? hmmm.. juz mnie to dobija. Pozdrawiam I dzieki za zainteresowanie |
Może "stacjonarny odtwarzacz" jest brudny w środku - optyka (laser).
|
moze jakis inny program ...
|
Re: Problem z nagraniem AUDIO -pomocy ?
Cytat:
Jeszcze pozostaje kwestia plyt. Sa odtwarzacze ktore pewnych plyt nie lubia (moja wieza nie trawi Esperanzy black, BTC, TDK Metalic od Riteka!!! roznie bywa z Platinumami, Esperanza Silver-silver i Hawkami a dobrze radzi sobie z Dysan Black i Verbatimami). |
Moze i masz racje -jednak -fakt na niektorych odtwarzaczach chodza -i to nawet dobrze -ale jednak jak przegrywa mi plyty audio kumpel to jest ok -i u mnie tez chodza. Wiec problem mam dalej -chyba ze moznaby powiedziec ze mam zbyt nowa nagrywarke :-) ?
Wiec problem pozostaje dalej. Ale dzieki za uwage. |
Re: Problem z nagraniem AUDIO -pomocy ?
Cytat:
|
Problem z nagraniem AUDIO -pomocy ?
Witam
Mam wielki problem z nagraniem audio Mam LG 48/16/48 Probowalem juz wszystkimi metodami nagrywac plyty audio -i piraty i orginaly -wychodzi mi raz na 100 -choc ostatnio wcale Mam winXP -ale probowalem tez pod linuxem Pod winem nagrywalem w programach -nero 5.5 i cos .. CloneCD i systemowym -z regoly nagrywam predkoscia 4-8 I nigdy nic nie wychodzi. Znaczy sie na kompie plyta po nagraniu jest Ok, ale w stacjonarnym odtwarzaczu jest zawsze do dupy -tzn wogle jej nie czyta, ewentualnie czasami jakas, ale dlugo odczytuje i sa trzaski. Czy mozliwe jest ze nagrywarka jest skopana ? Bo dane nagrywa OK. Pomocy -bo juz mnie to ...... brrr. Dzieki za ewentualna porade. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:44. |