![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Problem z nagraniem ISO
Niewiem jak mam nagrac pliki ISO po otworzeniu przez WinISO lub CDmage na CDRom ,są to obrazy płyt RedHata Linux 7.2 CD 1 powinien być szmo botujący.Proszę o pomoc.
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.11.2001
![]() |
Pliki ISO nagrasz w NERO lub EASY CD CREATOR
#3 | |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
Cytat:
a to czy bedzie samobotujący nie zależy od programu którym nagrywasz ...tylko od tego jak już to ISO zostało zrobione ... ja polecam fireburnera pomimo jego optycznie kiepskiego interfejsu obsługa ISO jest bajecznie prosta i jeszcze siena nim nie zawiodłem ... a poza tym mało zajmuje pozdro 6
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
zdajesie ze sie pospieszyłem ...
jesli to ISO to powinno być już samobotujące... o tak powinno wyglądać powyższe zdanie.. jesli zostało zrobione z płyty bootującej ....
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 15.11.2001
![]() |
No tak macie rację Iso powinno być samo botujące,ale po przegraniu materiału na CD ( pod win XP)porównałem zawartość z Płytą kupioną w slepie( RedHat 7.1),było wszystko.Jednak płyta z grana prze ze mnie nie ruszyła z botu.Przejżałem ją pod Linuxem i o dziwo pliki na płycie były nie do zainstalowania to znaczy pod MC miały kolor zielony,(tak samo wyglądają pliki windows pod linuksem) ,żeby je zainstalować trzeba zmienić ich atrybuty.
Panowie o co tu chodzi ![]() ![]()
|
|