Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.02.2003, 14:00   #16
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

Data rejestracji: 09.06.2002
SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Premier napisa***322;(a)
System widzi nagrywarke
nie ma zadnych konfliktow sprzetowych
a Nero nie widzi jej
Wydaje mi się, że masz stare NERO. Najnowsze to NERO 5.5.10.7b.
SEBAW jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.02.2003, 14:02   #17
Premier
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.02.2003
Premier w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
CO ROBIC??
Premier jest offline  
Stary 25.02.2003, 14:04   #18
Premier
Nowy na forum

W sumie to nie wiem jakie mam Nero, bo nie zrwocilem uwagi na numer. Ale kupilem nowego kompa z plytka zawierajaca Nero. Wiec chyba nie jest wersja sprzed roku....
Mam natomiast powazne watpl;iwosci co do polaczenia w srodku kompa - z HDD i DVD.
Premier jest offline  
Stary 25.02.2003, 14:05   #19
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Premier napisa***322;(a)
CO ROBIC??
Musisz ściągnąć najnowsze nero + spolszczenie. Potem wystarczy uaktualnić starą wersję (robi się to prawie automatycznie). Oto linki:
NERO
Spolszczenie
SEBAW jest offline  
Stary 25.02.2003, 14:09   #20
Premier
Nowy na forum

A jesli nowe Nero nie pomoze?
Premier jest offline  
Stary 25.02.2003, 14:14   #21
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jaka masz nagrywarke ?!?!?! jakie masz nero ?!?!?!?! Sprawdz na www.ahead.de ktore nero (najlepiej najnowsze sobie zainstaluj) i czy obsluguje twoja nagrywarke. :chytry:
icemac jest offline  
Stary 25.02.2003, 14:18   #22
Premier
Nowy na forum

Cytat:
icemac napisa***322;(a)
jaka masz nagrywarke ?!?!?! jakie masz nero ?!?!?!?! Sprawdz na www.ahead.de ktore nero (najlepiej najnowsze sobie zainstaluj) i czy obsluguje twoja nagrywarke. :chytry:

Mam nagrywarke BTC czy cos takiego
Co to za firma?
Premier jest offline  
Stary 25.02.2003, 14:21   #23
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Premier napisa***322;(a)
Mam nagrywarke BTC ...
do najlepszych to ona nie nalezy , sam chcialem kupic BTC 4012M, ale kupilem liteona 40125S w wersji OEM i mam problemy
icemac jest offline  
Stary 25.02.2003, 14:24   #24
Premier
Nowy na forum

ACzy Nero moze jej nie obslugiwac??
Premier jest offline  
Stary 25.02.2003, 14:35   #25
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

zobacz model w panelu sterowania, i na stronie producenta nero jest link do obslugiwanych nagrywarek product info\supported recorders\ tam wybierz BTC i jest lista obslugiwanych modeli wypalarek
icemac jest offline  
Stary 25.02.2003, 14:37   #26
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

Cytat:
Premier napisa***322;(a)
ACzy Nero moze jej nie obslugiwac??
Jeżeli posiadasz stare NERO to może nie rozpoznać tej nagrywarki. Ściągnij NERO + spolszczenie (juz ci podałem linki) może to jest powód. Nie wiem ile masz lat, ale zachowujesz się jak g... . Ile razy było pisane, abś ściągnął nowe NERO, a ty się dalej pytasz, czy to jest powód. Nawet gdyby to nie było powodem, to będziesz miał najnowsze NERO. Ja więc nie widzę żadnych przeszdów, aby je ściągnąć
SEBAW jest offline  
Stary 25.02.2003, 16:33   #27
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nowe nero to jedna sprawa, druga to odpowiedni serial gdyz ten ktory masz moze byc dla nagrywarek okreslonej firmy i tylko takie bedzie widzial. Na razie sprawdzilbym jaka masz wersje nero i zmienil mu serial na jakis "normal" czy "OEM", jesli po tym zabiegu nero zobaczy nagrywarke to mozesz isc z reklamacja do sklepu gdzie kupowales kompa i zadac nowy legalny serial.
Stary 25.02.2003, 20:31   #28
Tomek777
Alojzy

Data rejestracji: 12.11.2002
Tomek777 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
grzeniu napisa***322;(a)
Nowe nero to jedna sprawa, druga to odpowiedni serial gdyz ten ktory masz moze byc dla nagrywarek okreslonej firmy i tylko takie bedzie widzial. Na razie sprawdzilbym jaka masz wersje nero i zmienil mu serial na jakis "normal" czy "OEM", jesli po tym zabiegu nero zobaczy nagrywarke to mozesz isc z reklamacja do sklepu gdzie kupowales kompa i zadac nowy legalny serial.
Nie jestem do końca pewien, ale wydaje mi się, że Nero dodawany do nagrywarki nie ma żadnego numeru seryjnego, ale współpracuje po prostu z określonym modelem napędu. Jest to raczej stara wersja programu dodana bezmyślnie do nagrywarki, której nie obsługuje (był już jakiś topik na ten temat).
Tomek777 jest offline  
Stary 25.02.2003, 23:06   #29
Kwiatekpl
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.11.2002
Kwiatekpl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No problemem moze byc stare nero co jest bardzo prawdopodobne... Ja tez mialem taki problem ze moje nero ie widzilo mojej nagrywarki bo bylo zbyt stare mimo ze mialem je moze miesiac wzcesniej przed tym jak kupile mnagrywarke... wiec sprobuj z najnowsza wersaj nero... powinno pomoc
Kwiatekpl jest offline  
Stary 26.02.2003, 08:15   #30
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

Cytat:
Tomek777 napisa***322;(a)
Nie jestem do końca pewien, ale wydaje mi się, że Nero dodawany do nagrywarki nie ma żadnego numeru seryjnego, ale współpracuje po prostu z określonym modelem napędu.
Numer seryjny Nero, który jest razem z CD-RW jest napisany na płycie, kołu "dziury".
Gdy po uaktualnieniu NERO oraz zmianie Numeru Seryjnego (jeżeli to jest potrzebne) nagrywarka dalej nie będzie rozpoznawana, to sprawdź ją w innym kompie.
SEBAW jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: