![]() |
zworki od nagrywarki sa pierwsze od prawej a od cdromu po srodku czyli nagrywarka jest master?
|
wlaczam ten prog MKtflashTool i gdy chce "zflashowac'to wyskakuje blad ERR:input file format mismatched.O co chodzi?
|
Hm... a masz plik w postaci bin lub hex ?
|
wlasnie ten bios jest w postaci .exe ale wskazuje lokalizacje i moge odpalic flashowanie ale wyskakuje ten blad.Jak uzyskac ten plik bin lub hex?
|
Rozpakuj ten flaszer. Poprostu kliknij na niego prawym klawiszem myszki i daj zeby go rozpakowalo. Bedziesz miec flaszera i plik ide.hex.
|
no ja to wszystko wypakowalem.I nadal bios jest .exe
|
bedziesz miec flaszera. Plik ide.hex. Jakis sterownik i jakis plik nie wiem do czego. Plik bedzie sie nazywac IDE.hex
|
ale ja nie mam tego pliku
|
uffffff....... ciężko idzie
|
|
Hmm ja sciagnelem zkad indziej ten program do flaszowania bo tego nie mam ma tylko prog do flasha , readme i plik biosu exe.Jak mozesz to przeslij mi to poczta dansik@poczta.fm
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
To nic nie pomaga wlaczam zaczyna sie flaszowac.Izawiesza sie komp trzymalem go przez 45 min i nic,musialem go zresetowac bo nic nie dalo sie zrobic .Czy to zawszetak dlugo trwa ?
|
No wiec flaszowanie trwa krotko, gora 60 sek. moze 70. jesli nie idzie spod windy sproboj uzyc mtkflaszer spod dosa.
|
A moglbys mi powiedz jak to trzeba zrobic?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:24. |