![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.11.2005
![]() |
Problem z nagrywaniem
Siemka, mam problem z nagrywarką. Kiedyś miałem nagrywarke CD-RW Lg i nagrywała normalne płyty z maksymalną szybkością około
20 minut, więc oddałem ją do naprawy. Po naprawie płyty nagrywały się dobrze pod względem szybkości, ale w trakcie nagrywania resetował się komputer albo gdy się nie zresetował przy instalacji gry wyskakiwał błąd danych CRC albo jakiś błąd związany z jakimś plikiem. Po jakimś czasie nagrałem sobie z ciekawości płyte i komputer sie nie zresetował ale przy instalacji jakiejkolwiek gry wyskakiwał błąd danych. Kilka miesięcy temu kupiłem sobie nagrywarke DVD Lite-On SOHW 1693S lecz jak nagrywam płyty CD nadal przy instalowaniu wyskakuje błąd. Gdy nagrywam płyty DVD w czasie nagrywania komputer sie resetuje tak samo jak miało to miejsce poprzednio z nagrywaniem płyt CD. Ostatnio wgrałem nowy BIOS, jak nagrałem sobie płyte CD zainstalowałem gre i ucieszyłem się że płyta sie nagrała bez żadnego błędu, lecz gdy następnie chciałem sobie nagrać innąg gre wyskoczył błąd przy instalacji. Przy płytach DVD komputer nadal się resetuje. Proszę o pomoc bo już nie wiem co mam zrobić. Konfiguracja mojego komputera: AMD Duron 1300 MHz Płyta główna VIA GeForce 3 Ti 200 256 Mb SD-RAM Jeśli coś jeszcze bedzie potrzeba to postaram się napisać |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|