![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.12.2003
![]() |
![]()
yo' witam
gdy chcę w nero6 dodać do kompilacji audio jakiś plik mp3 czy wav pojawia się komunikat ''some files could not be added beacause the formats aren't supported or files couldn't be found'' nie wiem o co chodzi bo pliki istnieją a we wszystkich nerach można było nagrywać płytę audio z plikow mp3 i wav pomocy! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 09.08.2003
![]() |
Cytat:
![]() a nie wiem skad ci to przyszlo do glowy,ze mozna tak wypalac tylko nero 6 ma wpudowany plugin do mp3 i inne w nerkach 5 trza bylo go sciagnac i zainstalowac!
![]() |
#3 | |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
Wersje 5 też posiadały plugin mp3 który bezproblemowo dekodował materiał z plików mp3 do projektu audio bez ograniczeń, ale ograniczał (do 30 razy) konwersje do mp3 lub zapis to tego formatu spod Wave Edytora. Nero 6 posiada identyczny plugin mp3pro. Może potrzebna reinstalacja Nero - bardzo dziwny wydaje się tak że problem z przeciąganiem plików wav. Sprawdź w preferencjach obsługiwane wtyczki, jeżeli nie ma wśród nich mp3pro i PCM wave file to tutaj może leżeć problem. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.12.2003
![]() |
nie było żadnych plug-inów w preferencjach,zreinstalowałem i teraz wszystko działa,DZIĘKI
|
![]() |
![]() |
|
|