Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 02.03.2005, 10:39   #1
Gtman32
Nowy na forum

Data rejestracji: 02.03.2005
Gtman32 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z nagrywaniem cdrw na LG GCC-4521B

witam mam problem nagrywam cdrw dysana 16-24x nagrywa sie pokazuje sie komunikat zakonczone powodzeniem ale jak otwieram to nic na pycie nie ma albo sie wiesz, sprawdzalem to samo kolegi tez na LG podobnym bardzo tylko bez dvd ale to samo, i jest tak samo nagrywa sie powodzenie a jak sie otwiera plyte to jest pusta tak jak by nie tknieta pisze 0 mb i sie wiesza nieraz czy to moze byc porblem ze nie pracuje na dysnach nagrywarka bo jest tak z kazdym dysanem cdrw co mozna zrobic czy sie da cos zrobic??
Gtman32 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.03.2005, 17:32   #2
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
nie wiem moze nie zamykasz sesji...
A nagraj wolniej....
albo wyczysc plyte dlugim formatem
Stary 02.03.2005, 23:17   #3
Gtman32
Nowy na forum

przykro mi ale nagrywalem najwolniej jak sie da 16 bo nizej nie chce jej nagrac kasowalem ja tak jak pisales juz wczesniej dlugo szybko nic to nie daje. zamykam sesje wszystkie plyty cdrw po nizej 16 co maja do 10 bez problemu sie nagrywaja, i to nie tylko na mojej nagrywarce sie nie chce nagrac na 2 mam takie trzy plyty takie same i nie chce sie nagrac to ja juz nie wiem niby taka dobra nagrywarka a nie radzi sobie z taka plyta to co to za nagrywarka dzieki

Ostatnio zmieniany przez Gtman32 : 02.03.2005 o godz. 23:20
Gtman32 jest offline  
Stary 03.03.2005, 00:23   #4
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jejku, moze po prostu trafiles na strzelone plytki, jakas trefna partia, albo twoja nagrywarka zwyczajnie ich nie lubi (co sie zdarza).

Poza tym powtarzam do znudzenia ze z cdrw ultra speed (16-24x i 32x) kupuje sie wylacznie verbatimy, reszta to jest loteria. O ile w przypadku HS CDRW (10x) takie dysany czy inne sie sprawdzaly bo sam mam i sa nie do zajechania, to tutaj juz niestety. Roznica raptem zlotowki na sztuce, a moze i nie.
Stary 03.03.2005, 09:28   #5
Gtman32
Nowy na forum

wszyscy mowia ze trafna partia gdzie sie nie wejdzie, wszyscy mowia ze moze nie obsluguje dysanow, moim zdaniem nagrywarka powinna wszystkie plyty nagrywac nie kupikem jej na okreslona nazwe shit. sprawdzalem te plyty na 2 LG i u nikogo nie dziala jest to samo na bank nagrywara nie obsluguje tego typu, trafione partie gdzie nie czytalem tak wszedzie mowia bez sensu ja tam zwalam to na nagryware sprawdze verbatimy dzieki nara
Gtman32 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: