Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.07.2006, 15:25   #1
mick1987
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 31.10.2005
Posty: 7
mick1987 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
problem z nagrywaniem plyt

przeinstalowalem system i mam problem z nagrywaniem plyt.przed reinstalka windowsa wszystko bylo w porzadku.zainstalowalem sterowniki ASPI.jak wlaczam nagrywanie,poczatkowe pliki dobrze sie nagrywaja,jednak po jakichs 10mb nagrania wszystko sie zatrzymuje.po ok 3 minutach wyskakuje jakis blad i pisze cos tam "reset...".mam nagrywarke LG.co ciekawe ten problem jest przy plytach R, gdy nagrywalem na plyte RW wszystko bylo w porzadku.Uzywam omeg,wczesniej dobrze wspolpracowaly z moja nagrywarka.Mozecie jakos pomoc? bede wdzieczny.z gory dzieki za pomoc
mick1987 jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.07.2006, 15:49   #2
andy
logged out
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika andy
 
Data rejestracji: 12.07.2003
Lokalizacja: /home
Posty: 12,517
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Napisz pe***322;n***261; nazw***281; nagrywarki i programu jakim nagrywasz. No i oczywi***347;cie zr***243;b zrzut ekranu na kt***243;rym b***281;dzie widoczny ***243;w b***322;***261;d.
__________________
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl

Ostatnio zmieniany przez andy : 15.07.2006 o godz. 15:52
andy jest offline  
Stary 15.07.2006, 16:13   #3
Prezesik
Człekokształtny
 
Avatar użytkownika Prezesik
 
Data rejestracji: 27.12.2004
Lokalizacja: Poznań
Posty: 9,045
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez @ndy
Napisz pełną nazwę nagrywarki i programu jakim nagrywasz. No i oczywiście zrób zrzut ekranu na którym będzie widoczny ów błąd.
otóż to
__________________
Seny, pit i collons!
Prezesik jest offline  
Stary 15.07.2006, 19:22   #4
piterst
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika piterst
 
Data rejestracji: 16.04.2005
Posty: 81
piterst w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
zainsaluj SP 2 i potem Force ASPI i zrob tez to co @ndy napisal
piterst jest offline  
Stary 15.07.2006, 21:40   #5
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez piterst
zainsaluj SP 2 i potem Force ASPI i zrob tez to co @ndy napisal
Nawet nie napisał jakiego ma windowsa.
IceManSpy jest offline  
Stary 16.07.2006, 16:53   #6
piterst
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika piterst
 
Data rejestracji: 16.04.2005
Posty: 81
piterst w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
no ale zakladam ze ma xp'ka
piterst jest offline  
Stary 16.07.2006, 17:30   #7
andy
logged out
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika andy
 
Data rejestracji: 12.07.2003
Lokalizacja: /home
Posty: 12,517
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
@piterst to dlaczego ma od razu instalowa***263; SP2 ?
__________________
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl
andy jest offline  
Stary 16.07.2006, 20:27   #8
piterst
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika piterst
 
Data rejestracji: 16.04.2005
Posty: 81
piterst w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
bo tam sa dodatkowe sterowniki wspomagajace nagrywanie DVD z wiekszymi predkosciami niz 4X
piterst jest offline  
Stary 16.07.2006, 21:08   #9
andy
logged out
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika andy
 
Data rejestracji: 12.07.2003
Lokalizacja: /home
Posty: 12,517
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez piterst
bo tam sa dodatkowe sterowniki wspomagajace nagrywanie DVD z wiekszymi predkosciami niz 4X
Dawno wspanialszej bzdury nie s***322;ysza***322;em
__________________
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl
andy jest offline  
Stary 16.07.2006, 21:26   #10
mick1987
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 31.10.2005
Posty: 7
mick1987 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
sorry ze tak malo informacji zamiescilem ale wiecie jestem tutaj od niedawna.mam windowsa xp z sp2, uzywam nero co widac na obrazku.napisalem, ze plyta rw dobrze sie nagrala, ale i tak niektorych plikow nie mozna bylo odczytac z niej.nie wiem czemu przeinmstalowanie windowsa tak wplynelo na moja nagrywarke :[ no ale w sumie tez za bardzo sie nie znam na tym, moze to jakis blahy problem.aha moja nagrywarka to LG cd-rw GCE-8524B
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
problem z nagrywaniem plyt-nero.jpg  
mick1987 jest offline  
Stary 16.07.2006, 21:35   #11
Prezesik
Człekokształtny
 
Avatar użytkownika Prezesik
 
Data rejestracji: 27.12.2004
Lokalizacja: Poznań
Posty: 9,045
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
wgraj do nagrywarki nowy firmware. sprawd***378; zasilanie. napisz jeszcze jak masz pod***322;***261;czon***261; wypalark***281;.
Powodzenia
aha. zainwestuj w lepsze p***322;ytki

Witamy na forum
__________________
Seny, pit i collons!
Prezesik jest offline  
Stary 16.07.2006, 22:47   #12
mick1987
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 31.10.2005
Posty: 7
mick1987 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
normalnie mam podlaczona nagrywarke tak jak kazdy inny naped i dysk.zasilanie w porzadku.poza tym nie ruszalem tej nagrywarki od tego czasu jak dobrze dzialala czyli przed reinstalka windowsa.czy to mozliwe ze to przez to?
mick1987 jest offline  
Stary 16.07.2006, 23:23   #13
piterst
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika piterst
 
Data rejestracji: 16.04.2005
Posty: 81
piterst w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
@ndy gdzies o tym czytalem, jak znajde gdzie to bylo to wysle ci link ]:->
piterst jest offline  
Stary 16.07.2006, 23:42   #14
Prezesik
Człekokształtny
 
Avatar użytkownika Prezesik
 
Data rejestracji: 27.12.2004
Lokalizacja: Poznań
Posty: 9,045
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez mick1987
normalnie mam podlaczona nagrywarke tak jak kazdy inny naped i dysk.zasilanie w porzadku.poza tym nie ruszalem tej nagrywarki od tego czasu jak dobrze dzialala czyli przed reinstalka windowsa.czy to mozliwe ze to przez to?
nie wiem, co rozumiesz przez normalne podłączenie, bo spotkałem się tutaj z różnymi artystami. a firmware masz najnowszy? dla uniknięcia nieporozumień najlepiej wklej zrzut ekranu z nero info tool
__________________
Seny, pit i collons!
Prezesik jest offline  
Stary 17.07.2006, 09:46   #15
andy
logged out
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika andy
 
Data rejestracji: 12.07.2003
Lokalizacja: /home
Posty: 12,517
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Ka***380;dy no***347;nik ma malutki obszar na kt***243;rym nagrywarka wypala kilka bajt***243;w aby skalibrowa***263;/dostosowa***263; (czy jako***347; tak) moc lasera.

Najlepszym wyj***347;ciem jest aktualizacja firmware tak aby doda***263; wi***281;ksz***261; liczb***281; obs***322;ugiwanych no***347;nik***243;w. Je***380;eli i to nie pomo***380;e polecam zmian***281; na markowe p***322;ytki. Je***380;eli po tym dalej b***281;dzie wyst***281;powa***322; ten sam b***322;***261;d najlepszym wyj***347;ciem jest wys***322;anie nap***281;du do serwisu.
W przypadku braku gwarancji samodzielnie przeczy***347;ci***263; soczewk***281; lasera.
__________________
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl
andy jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.