Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.03.2002, 16:27   #1
gabson
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.03.2002
gabson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Koniec problemu z CloneCD wesje 3.x.x.x dla Goscia i innych

W przypadku problemów z zainstalowaniem CloneCD w wersji 3.x.x.x mając wcześniej wesje 2.x.x.x należy odinstalować starą wersję, usunąć wszystkie foldery z których korzystał Clone czyli x:\program files\elaborate........
i uruchomić programik podany w załączniku. następnie reebot maszyny i instalujemy nową wersję bez żadnych problemów.
Pozdrawiam
Gabson
PS. Podziękowania dla Taz-40 , Zbieg 12 i Grzenia za pomoc w rozwiązaniu problemu.
gabson jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.03.2002, 19:02   #2
gosciu
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 22.01.2002
gosciu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Koniec problemu z CloneCD wesje 3.x.x.x dla Goscia i inny

Dzieki..ja tez wam..zaraz sprobuje...to zrobic....
gosciu jest offline  
Stary 25.03.2002, 20:22   #3
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>

Heh, dla mnie to bylo oczywiste ze najpierw trzeba odinstalowac starego clona i pousuwac wszystkie katalogi jakie po nim zostaly......a dopiero po tych czynnosciach uruchomic programik czyszczacy rejestr albo pomeczyc sie recznie. Dlatego troche dziwily mnie wasze problemy, ale najwazniejsze ze wszystko wam dziala. 8)
Stary 25.03.2002, 22:42   #4
gosciu
Stały bywalec ;)

Niby logiczne...robilem to co piszesz....ale dopiero ten skrypcik ktory dolaczyliscie...pozwolil uruchomic nowego clone.....DZIEKI.

P.S.....
Program Norton Antyvirus pokazal mi przy uruchomianiu tego skryptu ze jest to bardzo zlosliwy plik...i zapytal czy czce go uruchomic.....co robic?....czy jest to niebezpieczny skrypt...mam zaryzykowac?
gosciu jest offline  
Stary 25.03.2002, 23:18   #5
dragal
Forumator

Data rejestracji: 28.02.2002
dragal niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>

gosciu a pamietasz z mitologi konia trojanskiego ( o nawet zbieznosc nazw),
tam tez w darowanym koniu (czyt. programie) krylo sie smiertelne niebezpieczenstwo ( trojan ), a potem ...
Stary 26.03.2002, 00:19   #6
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>

Cytat:
gosciu (25-03-2002 22:42):
Niby logiczne...robilem to co piszesz....ale dopiero ten skrypcik ktory dolaczyliscie...pozwolil uruchomic nowego clone.....DZIEKI.

P.S.....
Program Norton Antyvirus pokazal mi przy uruchomianiu tego skryptu ze jest to bardzo zlosliwy plik...i zapytal czy czce go uruchomic.....co robic?....czy jest to niebezpieczny skrypt...mam zaryzykowac?
To jest plik sciagniety jakis czas temu ze strony cdrinfo wiec mozesz uwazac go za pewny.....zreszta zajrzyj sam do dzialu download>software>cdr clonecd i tam zdaje sie sa do wyboru dwa skrypty. Powodzenia.
Stary 26.03.2002, 02:51   #7
gosciu
Stały bywalec ;)

Dzieki....zaryzykowalem ..udalo sie....Clone chodzi...
a ja albo mam konia trojanskiego albo nie....haha..
DZIEKI ZA RADYYYYYYY
gosciu jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: