![]() |
problem z cd-r
HEJA :)mAM NAGRYWARKĘ DVD LITE-ON DVDRW SOHW-16735
ZAINSTALOWAŁ MI SIĘ CHYBA:)) SCSIVAX DVD/CD-ROM SCSI CdRom Device chyba wirtualny dysk :)) Kiedyś :)nagrywałam bez problemu na starej nagrywarce cd teraz się pogubiłam kupiłam z 10 płyt CD-R i nie widzi ich mówi, że są niezbyt czyste :)) i nie chce nagrywać :) Mam prośbę o skierowanie mnie do artykułu na ten temat i wyjaśnienie czy należy może jakiś sterownik zainstalować :) szkoda mi tych płyt :)czemu są gorsze ??? program mówi, że może nagrywać dvd+r/rw dvd-r/rw i dvd+r dl Bardzo proszę o odpowiedź :)i dziękuję Basik |
Cytat:
|
nero 7 i to nie wersja demo :))
chodzi mi o to czy jest jakiś np sterownik ???czy cuś :)) co rozwiązuje ten problem ? Śliczne dzięki , ale proszę o odpowiedź w temacie i czy to wina nagrywarki ...bo tak ma i już nic nie można ?? czy programu :)? Kiedyś to Forum było ...bardziej ...czyli mniej ...sklep :) pozdrawiam serdecznie Basik |
Jeśli chcesz nagrywać na CD-R w oknie nowej kompilacji musisz wybrać CD a nie DVD.
|
:))tak zmieniłam funkcje na nagrywanie CD a nie dvd :)
ale z dvd mam ten sam problem czyli dvd-r nie nagrywają się :) pytam się czyja to wina:) nagrywarki czy programu :)czy moich :) umiejętności :)) po prostu nie chce tych płyt widzieć :) a szkoda mi ich wyrzucać i kupować nowe pozdrawiam Basik i thanks |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:35. |