Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.03.2006, 22:36   #1
dj godzilla
Nowy na forum

Data rejestracji: 09.03.2005
dj godzilla w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
problem z nagrywaniem płyt pomocy!!!!

mam duzy problem posiadam nagrywarke liteon show 1673 s od pewnego czasu dzieje sie cos dziwnego podczas nagrywania płyt cd i dvd spada mi bufor skacze i płyte wypala bardzo długo i nieiem co jest grane próbowałem wszyskiego poradzie cos i jak mozna powrócic do starego biosu w tej nagrywarce i czy to moze byc od tego czy nagrywarka moze byc uszkodzona do tej pory działał super i nalege koniec prosze o pomoc i rady co moze byc z buforem
dj godzilla jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.03.2006, 00:24   #2
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
u***380;ywaj przecink***243;w bo jak mam co***347; takiego czyta***263; to sam nie wiem ***347;mia***263; si***281; p***322;aka***263; czy przeklina***263; sprobuj zrobi***263; defragmentacj***281; dysku i daj zna***263; czy pomog***322;o
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline  
Stary 23.03.2006, 09:17   #3
Hunter_NY
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 18.06.2004
Hunter_NY zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
zobacz tez czy masz wlaczone DMA, i czy masz zainstalowane prawidlowo ASPI w systemie , w wiekszosci przypadkow wlaczenie DMA oraz zainstalowane ASPI rozwiazuja typowe problemy, m.in. taki jak twoj

Wlasnie slucham:
Hunter_NY jest offline  
Stary 23.03.2006, 20:10   #4
dj godzilla
Nowy na forum

Data rejestracji: 09.03.2005
dj godzilla w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
no własnie a jak włoczyc to dma bo nieiwme nagrywarka pokazuje ze jest wyłoczone i w kotrolerach mam powłączane i co dalej robic
dj godzilla jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: