![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.12.2005
![]() |
Problem z nagrywaniem w Windows xp po instalacji nero 7
Po instalacji nero 7 premium nie mogę nic nagrać z poziomu windowsa metodą kopiuj, wklej wyświetla mi komunikat, ze płta cd jest uszkodzona lub przepełniona. natomiast za pomocą nero wszystko gra. Dodam, że odinstalowałem Nero i problem pozostał. Próbowałem chyba wszyskiego pomocy
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
zainstaluj nero 6.. tego chyba nie probowales
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Poprzednio miałem nero 6,0,18 i wszystko grało. Też na to wpadłem i wróciłem do tej wersji, ale problem nie zniknął. Mogę powiedzieć że za pomocą nero prowadzę dużo pracy jest nieocenione, ale nagrywanie systemowe ma swoje zalety przy prowadzeniu księgowości , gdy ma się otwartych 2 lub 3 programy i chcem coś szybko dopisać do cd po prostu doklejam to do cdromu daje polecenie zapisz i nie muszę otwierać jeszcze nero jako 4 lub 5-tego programu bo może być zwiecha. Prosiłbym o bardziej fachową poradę dodaje,że przeszedłem przez wszystkie wersje nero i sugestia, żebym spróbował piątki mnie nie zachwyca
|
![]() |
![]() |
#4 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Na stronie Nero masz Nero General Cleraner czy jakos tak. Za pomoca tego wyczysc rejestr i zobacz czy nadal masz problem.
PS Moim zdaniem zamiast zapisu systemowego duzo lepszy jest InCD i zapis pakietowy.
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Dzięki to już coś
Będę zaraz prubował. Napiszę jakie są efekty Pozdrowienia !! |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Po wyczyszczeniu rejestrów problem pozostał, ele incd zastepuje nagrywanie systemowe i przy tym pozostane.
Dzięki za pomoc Pozdrowienia |
![]() |
![]() |
|
|