![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.01.2001
![]() |
test
test
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
![]() |
test2
|
![]() |
![]() |
#3 |
Wymiatacz
![]() |
qrna czy ktos wie jak na tym forum wstawic obrazek pod postem?
moze Misiek4 odpowie, czy to jest wogole mozliwe. pozdro |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
[img="http://www.nex.civ.pl/cd.jpg"]
tzn pod postem czyli gdzie, w sygnaturze ?? bo tu sie da ->> "(nawias kwadratowy)img="url"]" 8) |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.03.2001
![]() |
Hej, berserk, chcesz sobie ilosc postow nabic zeby byc super-hiper-mega member?
![]()
#6 |
Gość
|
Hehehe, no na to wyglada
![]() Skoro ma juz ponad 120 postow ... ... i nie wie, ze jest cos takiego jak help ![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
taaaaak, nudzi mi sie i nabijam sobie posty, chce byc super-hiper-mega member czy jakos tam, a moze najlepiej od razu zrobic mnie super moderatorem?
czy ja pisze jakies *******y w stylu "wlasnie", "zgadzam sie", "popieram" na koncu kazdego topicu? moze czas zaczac, na*******e sobie mase postow i rzeczywiscie stane sie tym hiper cos tam >( . chodzilo mi czy tam <<<<--------------------------------- mozna wsadzic jakiegos gifa jub dżipega (qrna pierwszy raz wcisnal mi sie alt ![]() pozdrawiam wdszystkich nabijaczy postow ![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
Nieee, watpie tam raczej sie nie da
![]() Ale nie ukrywam, ze to byloby nie glupie ![]() P.s. Nie, ja nie nabijam postow ;D P.s2 A moze ... ![]() |
![]() |
#9 |
Wymiatacz
![]() |
he he szybka odpowiedz, ale moja jeszcze szybsza. na niektorych forach widzialem tam gify czy obrazki, ale widac to moze zrobic tylko moderator.
a ciekawe, czy moze? Misiek4 jak bys przypadkiem to przeczytal to odpisz czy to mozkiwe. a moze by dac osobny topic do niego, moze wtedy przeczyta? zrobiloby siekolorowo ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
#10 |
Wymiatacz
![]() |
a i zapomnialem sie zapytac. NeXX skoro poruszyles ten temat to moze mi wytlumaczysz co to jest ten help
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Gość
|
Taaa, tylko pomysl ile to sie bedzie ladowac jak
kazdy sobie taki bajerek sprawi ![]() Moze, np by dawac taka mozliwosc ludziom z min 100 postami (lub jakies inne ograniczenie) Bylo by ciekawie 8) . P.s. To walnij nowy temat ! (albo zameiluj do niego) |
![]() |
#12 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#13 |
Wymiatacz
![]() |
taki bajerek moze zajmowac np 15 kilo (moj) wiec watpie aby to jakos tragicznie wplywalo an transfer. nie zauwazylem roznicy na tych stronach w szybkosci ladowania sie topicow z takimi obrazkami jak z sygnaturami rowniez, ale jak sie nie da to sie nie rozplacze
![]() pozdro |
![]() |
![]() |
#14 |
Gość
|
To dawaj zakladaj temat "do miska" ;D !!
Mozemy zrobic glosowanko (kto jest za/przeciw) . Daj namiar na to forum gdzie to jest dopuszczone. |
![]() |
#15 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 17.04.2001
![]() |
Gorzej jak każdy zacznie ładować obrazek rozebranej Pameli - to będzie musiał być dużego rozmiaru obrazek (ze względu na piersi) i post będzie się ładował 5 min.
![]() berserk - coś taki "ordynarny" - zaczynam się zastanawiać, czy ty w ogóle znasz się na żartach ? Ale też jestem ciekaw tego, czy można podpiąć jakiś obrazek. Zobaczymy czy Misiek odpowie na mojego maila. pozdrawiam
martinez\nGG #755669 |
![]() |
![]() |
|
|