![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Angel
Data rejestracji: 14.07.2002
![]() |
Light Scribe w spawarce nie jest rozpoznawane!
Przez kilka(naście?) dni nie używałam tej opcji a dziś przy próbie wypalenia, programy raportują: Thera are no LightScribe devices found on this system.
Zainstalowany silnik to: LS_Update_1.4.56.1, czyli chyba najnowsza wersja. Samo urządzenie jest widziane w systemie i normalnie działa. Problemem niest to że programy (SureThing, Droppix, które wcześniej normalnie wypalały) wywalają komunikat jw. ![]() Ostatecznie jutro przeinstaluje system, ale może ktoś mi coś poradzi?
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi." A.Einstein ![]() Ostatnio zmieniany przez Magda : 23.01.2006 o godz. 18:33 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
a może spróbuj stary silnik LS a czy w nero cover desinger teżjest ten w/w błąd
![]() |
#3 |
Angel
Data rejestracji: 14.07.2002
![]() |
Programy do "drukowania" na płytkach nie widzą wogóle nagrywarki. Sprawdziłam nero 6 i jest to samo. W systemie HP jest normalnie widoczna i rozpoznawana. Ma ktoś jakiś pomysł? Nie chce mi się przeinstalowywać systemu...
![]()
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.01.2006
![]() |
hej Magda udało Ci się to zrobić? bo ja mam właśnie ten sam problem, niby zainstalowane te sterowniki lightscribe, nero 7 a system nie widzi że napęd ma lightscribe (mam benq dw1655)
|
![]() |
![]() |
#5 | |
kapitan Closs
Data rejestracji: 16.02.2006
![]() |
Cytat:
Nie Madzia ![]() ![]() jak zainstalujesz najnowszy silnik j.w. użyj pewnej opcji Droppix Label Maker-->Narzędzia-->Diagnostyka Lightscribe w SureThing CD Labeler Deluxe 4 powinna tez byc taka opcja, ale nie pamiętam ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
DUPA BLADA---W Nero 7 i coś tam LS_Update_1.4.67.1 nie działa....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|