![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.03.2002
![]() |
problem z nagrywarką?
Kilka miesięcy nie miałem żadnego problemu z Teacem x4. Mniej więcej od czasu kiedy zainstalowałem (i wywaliłem z hukiem) wersję beta Clona 4.0, zaczęły się kłopoty. Teraz mam starszą wersję Clona (która wcześniej hulała super) i pojawia mi się często taki oto komunikat: ZAPIS NA DYSKU CD NIE POWIÓDŁ SIĘ. ILLEGAL REQUEST: INVALID FIELD IN CDB (5:0x24:0x00). Podobny komunikat pojawił się podczas wypalania programem Eac. Wcześniej nigdy tego niebyło. Zaznaczam, że dokładnie usunąłem poprzednią wersję Clona (łącznie z rejestrami). Czy mam problem ze sprzętem czy raczej z oprogramowaniem (np.system -W98SE)? Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich.
Co jest panowie? Nie chcecie czy nie potraficie mi pomóc? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.03.2002
![]() |
Super, dzięki za pomoc. Widzę, że zawsze można na was liczyć, CHŁOPCY.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Zdarza się
![]() |
#4 |
Gość
|
To moze ja sie wypowiem... Hmmm.. nie mam pojecia o co chodzi, Clone 4.0 - wywaliles, u mnie on chodzi jak to ujales z hukiem i jstem very happy!! Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#5 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
przeinstaluj system i sprawdż na czystym na różnych nośnikach / ale na początek na cdrw /
moŻe jest tak że a: sys głupieje b. zrobił sie wybredny i niektórych płyt już nie lubi / miałem tego teaca i to raczej wykluczam/ c. trafiłeś na jkieś badziewiaste płyty / mozna i pare razy bo ja 3 lub 4 razy przejechałem się na cdr szajsunga ( szajsung nie wypalił szajsunga z zresztą nic nie potrafiło tych płyt wypalić ![]() d. jeśli już wszystk ozawiedzie to palnik się zaczyna sypać ale jako że piszesz że to co pewnien czas coś wyskakuje to miejmy nadzieję że to pkt a lub c pozdro
|
|