![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.01.2003
![]() |
Ciekawy jestem jakie CD-R z najtanszej polki sa godne uwagi? Moze ktos wie czy istnieja taikie CD gdzie stosunek ceny do funkcjonalnosci wynosi co najmniej jeden
![]()
Ostatnio zmieniany przez darken : 09.01.2003 o godz. 22:47 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Na czym najlepiej nagrywac???
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
moge ci jedynie powiedziec na czym nie palic z tych najtanszych - przejzyj sobie tesz topik "ach te platiniumki" i ten o hawkach - tam troche zesmy powypisywali
a co do stosunku cena/jakosc=1/1 to jak dla mnie LG x24 - wychodzi mi 1zl/szt i jeszcze sie nie zwalily |
|
|
|
|
#4 |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Po pierwsze urzysz Sercha na forum, ten temat juz sie wielkorotnie przewinol.
Wywal tez ten obrazek z podpisu moze A co do dobrych tanich plyt to: - Akoss - Datex - Platinium (jednakze sie na nich ostatnio bardzo zawiodlem) link - Hawk ? (niedawno sie pojawily i zapowiadaja sie bardzo ciekawie link
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
|
|
|
#5 |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
LOL
LOLNiezle.. Crazy napisales prawie dokladnie to samo co ja, a jak ja to pisalem to Twojego postu jeszcze nie bylo.. niezle
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
|
|
|
#6 |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
LG płyty - odradzam
Akoss - tani shit (jak natrafisz na dobra partię to jeszcze ujdzie) Platinium - j.w. Proponuję Verby,Tdk,sonyitd. Jeśli potrzebujesz czegoś na szybko to bierz platiniumy ale nie licz że ci długo posłuzą......... |
|
|
|
|
#7 | |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Cytat:
Akoskow mam dosc sporo i wszystkie pieknie sie czytaja jak i nagrywaja. A Verbatimy i TDKi tu juz inna klasa plyt.. a tym samym cena stosowniejsza.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jaka tam kurcze 'cena stosowniejsza' verbatim pastel w pudelku kosztuje u mnie 1.49... to jest chyba nieduzo?
platinum BEZ pudelka 75gr... doliczyc koszt slima i wyjdzie na 20gr roznicy co do roznicy klas- tez bym jakos nie przesadzal... klase wyzej stoja Kodaki Gold, czy Maxwell'e... a platinum od Riteka (te 40x) do tej pory na WSES daja bledy <10... (a nagralem je 4 miechy temu)
|
|
|
#10 | |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Cytat:
U mnie platinium akruat jest po 99 gr (podrozaly z 92 na 99 ). Verbatimow jest jak na lekarstwo Ale ostatnio widzialem V. Data Live (Extra Protection Surface) 40x od CMC - za 1.30 w folii, w slimie zas po 1.60 do 1.80. Litka akurat nie mam wiec WSES odpada i testy moge tylko Nero CD Speed porobic. Na platinium sie przejechalem.. i zwatpilem w te plyty... wychodzi ze Multispeedy sa do kitu, wczesniejsze 40x byly swietne, 48x tez dosc dobre.. ale multispeed tragedia, dosc niedorobione plyty (co golym okiem bylo widac ). Aa.. ciekawie wogole na nich wychodzi test zapisu z CD Speed .. rozpedza tak do 38x.. i pstryk spada do poziomu 24x pod koniec nosnika. Palac na 32x pojawiaja sie tez zolte kwadraciki... moze na 24x sie przezucic.. ale to juz bzdura by byla i trzeba zmienic plyty, nie po to ma sie szybka wypalarke za grube pieniadze by palic na 24x... uff..sie troszke rozpisalem ^_^ .. pora spac.. juz ranek sie zbliza
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
Cytat:
Adresy !, kontakty !, tylko jak na spowiedzi ! 8) 8) 8)
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 19.12.2002
![]() |
Akossy są dobre ale tylko przy nizszych predkosciach i dlugo tez nie wytrzymuja np. przy 40x na koncy plyty wystepują błendy. Najlepsze są Verbatimy i TDK
|
|
#13 | |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Cytat:
|
|
|
![]() |
|
|