Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.05.2001, 01:44   #1
szczypiorsky
Gość

samsung SW-48B nie nagrywa pomocy

panowie mam problem ta nagrywarka ktora napisale w temacie nie moze zgrac gierek nawet z plyt kopiowanych mam clonecd 2711, winOncd 2.7,nero5.1 w czym problemik napiszcie moze musze miec inny program z jakim ten samsung pojdzie jezeli chodzi o to ile juz go mam to 2 miesiace niby ma tryb zapisu DAO-raw ale czy o to chodzi pomozcie mi bo jak narazie przegrywam tylko muzyke nawet mam problem z filmami

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.05.2001, 10:05   #2
woyteckk
Gość

Moze cos blizej powiesz?

Stary 20.05.2001, 19:31   #3
szczypiorsky
Gość

Cytat:
szczypiorsky (20-05-2001 01:44):
panowie mam problem ta nagrywarka ktora napisale w temacie nie moze zgrac gierek nawet z plyt kopiowanych mam clonecd 2711, winOncd 2.7,nero5.1 w czym problemik napiszcie moze musze miec inny program z jakim ten samsung pojdzie jezeli chodzi o to ile juz go mam to 2 miesiace niby ma tryb zapisu DAO-raw ale czy o to chodzi pomozcie mi bo jak narazie przegrywam tylko muzyke nawet mam problem z filmami
nie wiem co jest ale nie nagrywa mi gier, filmow,programow moge tylko muzyke kopiowac na nero dowolnym modelu wyskakuje ze plyta chroniona jest prawami autorskimi z kolei na win onie kiedy zaladuje zawartosc plytki na twardziela bo nie wlocie to po wszystkim kiedy naciskam record wyskakuje mi error wychodzi ze plytka jest zabezpieczona ale to sa plyty juz przegrane a co sie stanie jak wloze orginal to chyba sprzet sie spali zartuje co do clonecd tez mam rozne wersjie ale on nie informuje mnie o niczym tylko wypala i po wszystkim plyta jak sie okazuje jest do wyrzucenia nie mam pojecia co jest mam sprzecik podlaczony do jednej listwy z napedem bo nie mam dwoch listew i samsung czyli moja nagrywarka jest na master co do sterownikow szukalem na roznych stronkach i nic takiego nie ma po prostu windows sam to instaluje chyba oddam ja do serwisu bo sprzet tak sie nie powinien zachowywac przynajmniej ja tak mysle mozecie mi powiedziec jezeli ktos z was ma samsunga to jakiego programu uzywa do wypalania bylbym wdzieczny prosze na e maila bo mam problemy zawsze z otwarciem tej strony dzieki czesc

Stary 20.05.2001, 20:56   #4
woyteckk
Gość

Ja mam samsunga sw 208b, ale nic takiego mi sie nie dzialo. Sprobuj zainstalowac easy cd creator. Jedyny problem jaki mialem to , to ze nie nagrywal mi w clonie .Sciagnalem sobie nowego biosa i jest ok.

Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: