![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.06.2002
![]() |
![]()
Witam
Mam w/w nagrywarke i niedawno sflashowalem ja do firmware'u wersji QS0C. Po tej operacji nagrywarka za cholere nie chce wypalic wiecej niz 700MB (przynajmniej na tych plytkach co mam - sa to Minty x52). Czy komus sie tez to przytrafilo czy jestem odosobnionym przypadkiem ![]() Pozdro
Pozdrawiam Szafran Ostatnio zmieniany przez Szafran : 27.02.2004 o godz. 21:35 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
jaka wersja nero?
jesli slynne bodajze 6.0.0.15/5.5.10.50 to sciagaj nowsza wersje
#3 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
![]()
ok ... jutro kupie pare plyte roznej masci (w tym 800 i 870) moze do czegos dojde... w miedzy czasie:
moze mi ktos do jasnej ciasnej powiedziec jak zmusic test overburna z cdspeeda do dzialania na tym sprzecie ![]() ![]()
#5 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
a wlaczyles overburning w nero?
jesli chodzi o test overburningu, to jesli masz zainstalowane Alco lub CloneCD to wylacz ukrywanie ATIP
#6 |
Bywalec
![]() |
Oczywiscie ze wlaczylem.
A co do ukrywania ATIPu to nie stosuje takich rzeczy bo nie mam potrzeby.
#7 |
Bywalec
![]() |
kurka wodna
![]() ![]() Dzieki za zwrocenie uwagi na ta blachostke (ktora powoduje tyle zamieszania), gdyby nie ty to bym nie sprawdzil.... Pozdro i milej nocki ![]()
#8 |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
albo to ja mam qr.wa takiego niefarta albo ta nagrywarka jest lipna jak cholera!!! to juz 3 identyczna ktora pojechala na gwarancji.. i nastepne 2 tyg bez wypalarki.... pierwsza.. przestala nagrrywac plyty... druga przestala czytac plyty.. a 3 poprsotu zdechla po 3 dniach.. nagrala moze ze 2 cd.... nie wiecie moze czy moge sie domagac pieniedzy za nia ?
pozdro |
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
![]() |
Tego to niewiem. Ale jesli masz taka sama jak ja to cos jest nie halo bo moj problem jest rozwiazany (jeszcze raz sfleshowalem i dziala OK). A nagralem nia dosc sporo plytek juz i nadal dziala bez zastrzezen.
#10 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Neo, znam ten ból, kupiłem tego liteona i niestety był walnięty. Nie chciał nagrywać płyt RW a potem tak się spierd.... że nawet tacki nie mogłem otworzyć. Teraz siedzi w serwisie, ale mam jeszcze starą nagryware LG
![]() |
![]() |
![]() |
|
|