![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
Problem z Nero i CDA - POMOCY!
Witam.
Mam problem z nagraniem plyty CD Audio Sad . Wczesniej takich problemow nie bylo, ale teraz zmarnowalem 3 plyty (! Evil or Very Mad ) na nagranie kilku utworow. Problem ten wystepuje tylko na tym zestawie piosenek. Nagrywam plyty z Nero 6 Express (mam tez zwyklego Nero, ale to chyba bez znaczenia) i zawsze, ale w roznych momentach nagrywania, pojawiają się te błędy: Najpierw: "Instrukcja spod "0x040d16433" odwoluje sie do pamieci pod adresem "0x043b0d80". Pamiec nie moze byc "written". Kliknij OK, aby przerwac dzialanie aplikacji" Potem (po kliknieciu na OK w poprzednim): "Instrukcja spod "0x040d16433" odwoluje sie do pamieci pod adresem "0x043b0d80". Pamiec nie moze byc "read". Kliknij OK, aby przerwac dzialanie aplikacji" I po OK'ejowaniu nagrywarka caly czas cos niby nagrywa (lampka sie swieci), ale niezaleznie, ile to trwa, plyta nie jest poprawnie nagrana - w przypadku CDA w odtwarzaczu gra normalnie (i rozpoznaje), ale jak nagralem 26 utworow, to gra np. 7 (w zaleznosci od miejsca, w ktorym przerwalo (widac to tez na plycie fizycznie)), a potem, w trakcie grania, przerywa (a dalszych piosenek nie da sie otworzyc). Wyglada to na jakis blad RAMu (lub ewentualnie dysku (sprawdzalem ScanDisc'iem - nic)) (wedlug mnie...), ale inne plyty wypala bez problemow..., co prawda nie konwertuje mp3 na cda, ale tez nagrywa... Poza tym, gry dzialaja tez normalnie. Myslalem, ze moze to tez antivirus zablokowal dostep, ale zadnego komunikatu nie bylo. PS Nagrywarka nie daje wysunac kieszeni, az do ponownego rozruchu. PS2 A, i skanowalem na Spyware. Moj komp to: procek 600MHz@747MHz, grafa TNT2, RAM SD 192, dysk 20 GB Seagate - wszystko ma 5 lat, wiec moze sie juz powoli sypac + WinXP i 98 SE, ale nagrywam tylko na XP. Prosze o pomoc i pozdrawiam, Onder |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|