![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
![]()
Nie mogę wypalić zadnej płytki przy pomocy NERO (próbowałem różnych wersji tego prog.5564 5580 5582 55917) pod win XP Proffesional. Próbowałem ustawień na pdst. tekstu Bartosza Danowskiego pt."Rozwiązanie problemu z zapisem płyt CD z prawami zwykłego użytkownika pod kontrolą systemu MS Windows 2000 oraz XP" - niestety bez skutku. Instalacja programu "Nero Burn Rights Installer" również nie pomogła.
Nagrywanie kończy się w momencie buforowania. Jesli ktoś wie jak ten problem rozwiązać to proszę o wskazówki. Moja nagrywarka to TEAC CD-W516EB. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Jesli po lekturze naszego Drogiego Moderatora BD wciąż nie możesz nagrywać, to masz poważny problem i powinienes sie zastanowic czy nie dac sobie z XP spokoju. Acha i jeszcze jedno , tak dla ukojenia nerwow twoja nagrywarka podpowiada Ci po co powinienes siegnac....EB .
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
P.I.M.P.
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
sprobuj sobie sciagnac jakies peatche do nero. jak to nie pomoze to zmien wina jak juz to kolega wczesniej napisal
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zobacz na zdjęcie
Ostatnio zmieniany przez SEBAwl : 09.12.2002 o godz. 13:54 |
![]() |
![]() |
#5 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
U mnie na LiteOnie LTR 40125W był problem taki, ż przy włączonym nagrywaniu systemowym nie widział zawartości płyt nagranych Nero. Zrobiłem tak, jak podał Sebawl i pomogło.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Dzięki serdeczne za wskazówki ale...
wiecie co pomogło ?
Otóż wgrałem nowy firmware do mojej nagrywarki (TEAC W-516EB) ver. 1.0J i w te chwili ngrywarka działa bez zarzutu. Pozdrawiam
#7 |
Leszcz
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
A ja tez tak mialem...
A ja tez tak mialem nie moglem sobie z tym za nic poradzic. Okazalo sie ze jak zmienie tryb nagrywania na Disc-at-Once to wszystko dziala a jak dam na Track-At-Once to wlasnie konczy podczas buforowania.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
|