![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.08.2005
![]() |
Problem z NeroVision Express 2
Mam problem i to duży. Mam nagrywarkę CD/DVD dostałem do tego pakiet Nero z wszystkimi programami. Wgrałem Nero Vision Express 2 z tą wtyczką MPEG-2 SVCD i zmonotwałem w niej film który dostałem od koleżanek nie jestem pewien czy był w avi czy mpeg w każdym razie gdy włączę żeby wypalał. zawsze gdy końcy wyskakuje okno dialogowe z napisem "błąd wewnętrzny 1008" co w takiej sytuacji robić?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.08.2005
![]() |
Sorry ale chyba źle napisałem. To wygląda mniej więcej tak: mam 3 filmy w mpg (sprawdziłem) które połączyłem w jedną całość w Vision Express 2. Podzieliłem na sceny potem eleganckie menu zrobiłem wszystko poustawiane (nagrywam w VCD ale na płytkę DVD, bo zamiast 5 godzin czekam 2 z groszem) Wszystko ładnie, w operacjach mam Tworzenie menu i strumieni kodowania (jeszcze nie zapisywanie na dysk) no i koduje się tak te ******one dwie godziny (sorry admin ale jakby był byś mną to używałbyś o wiele mniej wyszukanych słów) i jak już się ma ****** skończyć to wyskakuje błąd wewnętrzny 1008 i normalnie monitor przez okno chce wyrzucić. Ludzie jak ktoś wie jak to naprawić to dajcie mi cynk bo koleżanki czekają codziennie dwa razy dwonią a ja od 7 rano do 4 wieczorem (rano jak kto woli) nic innego nie robię. I spoko Piotrek nośników nie tracę bo nagrywanie wogóle się nie zaczyna
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.10.2002
![]() |
Mi się też zawsze wydawało że vcd należy nagrywać na cd a nie dvd.
|
|