![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Problem z Philipsem CDD 3610
Nie wiem dlaczego ale moja nagrywarka nie chce wypalac od pewnego czasu plytek cd-r natomiast cd-rw wypala bez problemu. Nie wiem gdzie tkwi błąd
Proszę o pomoc |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
miałem tego śmiecia kiedys jak się zj.... to zaniosłem do servisu a te palanty nie chciały go przyjąć bo stwierdzili że jest skatowny,a miał 7 miesięcy.Jak wiadomo nagrywarka powinna wytrzymać 100 000 godzin pracy a w roku tych godzin jest ponad 8 000 nietrudno policzyć że przez 7 miesięcy jest to niewielki % czasu jej pracy.Na koniec musiałem się pokłócić z wlaścicielem tej żałosnej firmy.W końcu z łachą wymienili na nową więc szybko sprzedałem to .... , a koleś który go kupił po 3 miesiącach zadzwonił że mu siadła.Tak więc tylko TEAC i nic więcej.Mark 1
|
![]() |
#3 |
Gość
|
Mam to samo wywala mi :
T0100: I/O error (06/C5/00) - Write error - buffer underrun occurred T0100: I/O error (06/C5/00) - Write error - buffer underrun occurred T7118: TrackWriter error - Command retry failed D0100: I/O error (05/2C/00) - Command error - commands not issued in sequence |
![]() |
#4 |
Gość
|
Miałem Philipsa przez rok Średnio po 3-4 miesiącach zaczynał psuć płyty. Wymieniali mi go 3 razy - za każdym razem na nowy. Za 4 razem zażądałem zwrotu pieniędzy. Oczywiścien nie chicieli zwrócić, ale Klub Federacji Konsumenta zrobił swoje i zwrócili mi kasę. Philips CDD 3610 to złom.
|
![]() |
|
|