Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 01.11.2004, 08:54   #1
skalok
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.02.2004
skalok w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Exclamation problem z plikiem *.APE

Mam problem z plikiem. Otórz mam plik z rozszeżeniem .APE i nie mogę go otworzyć - program monkey's audio pokazuje jakiś błąd. Nie mogę go również otworzyć żadnym innym programem żeby go przynajmiej odsłuchać. Inne pliki tego typu są ok. Co mam zrobić. Bardzo mi na tym pliku zależy. A może jest jakiś program do naprawy tych plików?
skalok jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.11.2004, 09:30   #2
imola
>my private watch dog ;)<

Data rejestracji: 09.04.2003
imola zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez skalok
Mam problem z plikiem. Otórz mam plik z rozszeżeniem .APE i nie mogę go otworzyć - program monkey's audio pokazuje jakiś błąd. Nie mogę go również otworzyć żadnym innym programem żeby go przynajmiej odsłuchać. Inne pliki tego typu są ok. Co mam zrobić. Bardzo mi na tym pliku zależy. A może jest jakiś program do naprawy tych plików?
Sprobuj jeszce foobarem http://www.foobar2000.org/, otwiera pliki .ape bez problemu, jeżeli go odtworzy to możesz przekonwerterować ten plik w foobarze do np.wav. Mnie się widzi, że ten plik jest uszkodzony albo nie dociągniety do końca. Co to jest ? Skąd to ściągnąłeś? Jak z usnetu to może jest jakaś szansa, pliki .par

imola@interia.pl
imola jest offline  
Stary 03.11.2004, 08:16   #3
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
A pewny jesteś, że to APE??
Sprawdź, co jest w nagłówku pliku (podgląd pliku i początkowe znaki) - ape ma na początku "MAC"
Możliwe też, że plik jest uszkodzony.
Stary 05.11.2004, 20:01   #4
skalok
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.02.2004
skalok w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dzieki wielkie za zainteresowanie, ale już po problemie. Po zainstalowaniu nowszsej wersji Monkey's Audio wsyzstko jest ok.
Dzieki. Pozdrawiam
skalok jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: