![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.05.2003
![]() |
![]()
Zainstalowalem sobie Nero 6.0.0.23 + jezyk PL kupilem sobie jakieś plyty
Hawk 700MB i mam problem na 5 nagranych 1 dziala. Czy to wina Nero czy plyt, wczesniej mialem Nero 5.5.9.14 i bylo ok ale na plytach Emtec. - Czy jak odinstalowuje sie np nowsze Nero to usuwa ono wszystkie wpisy w rejestrze? - Ijeszcze jedno czemu moja nagrywarka TDK 32.10.40 plyty o czybkosci np 48 nagrywa mi tylko z szybkoscia 24 a nie 32? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
1) podaruj sobie Nero 6
![]() 2) osobiscie radze uzywac 5.5.10.42 ![]() 3) mowi sie, ze hawki nie sa zbyt dobre, moze zmiana nosnika zalatwi sprawe ![]()
#3 |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Radze używać Ci starego nero, czyli tego co używałeś przed 6.0 albo zmień 6.0 na 5.5.10.42 bo 6.0 ma troche bug'ów. A co do tej prędkość, to wszystko zależy od jakości stosowanych nośników. Najlepiej kożystać z płyt markowych bo te Hawk'i nie są za dobre.
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przepraszam kolegow, ale jakie bugi sa wtym nero6 - uzywam i jakos nic nie zauwazylem? (znajomi tez nie - oczywiscie pomijam wersje 15, ale 50 z seri 5.5 tez wyla walnieta
![]() co do predkosci - DMA wlaczone? UDMA tez (jesli sie da)? Hawki zlote to ponoc dno, na srebrnych paru kumpli pali i nie narzekaja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
A ty czasami nie masz oryginalengo numeru seryjnego?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|