Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.02.2002, 13:34   #1
BJack
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.01.2002
BJack w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Clone 3.4.4.1podczas zapisu robi bledy-wczesniej bylo ok!

Obraz plyty (zwyklej nie zabezpieczonej) robi sie dobrze. Proces nagrywania tez przebiega normalnie (zadnych bledow w logach). Jest na koniec komunikat ze jest wszystko OK. Tyko tyle ze potem tak nagrana plytka (tdk cd-r basf cd-rw) ma mnostwo bledow! Dodam ze mam aspi 4.6, choc to napewno nie wplynelo bo nagrywal wczesniej dobrze. Inne aplikacje (nero, cdrwin, easy cd creator ktore uzywam pala plytki elegancko.) Pytam skad nagle mogly wynkinac problemy z poczciwym CLONEM? Juz odinstalowywalem go i usuwalem resztki z rejestrow i ponownie instalowalem (rozne klucze) i nic. Sam juz nie wiem bo zawsze palilem predkoscia max w clonie i teraz podczas nagrywania sprawdzam jakie sa dostepne predkosci dla mojej nagrywary (LG 8120B 2.0 12x) a tu widze od 1x 2x 4x do ... 24x i max Czy nie powinno byc 1x 2x 4x 6x 8x 10x 12x i max Zreszta jak pisze palilem maxem i bylo ok zawsze a tu teraz zadna predkoscia nie da rady robia sie bledy!!! PROSZE O POMOC i rady oprocz ponownej instalacji systemu.
BJack.
BJack jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: