![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Czy BASF***39;y nadają się do nagrań AUDIO
Witam,
Dzisiaj kupiłem sobie płytki CD-R BASF. Po przegraniu okazaało się, że moja wieża ich nie czyta (tzn zaskakuje po ok. 5 min po włożeniu plytki). Nie wiem czy to wina CD-R'u czy wieży. Poprzednio nagrywłem na Dysanach i wszystko było ok. Dzięki za ewentualną odpowiedź Pozdrawiam |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
mam zle doswoadczenia z Basfami do audio, nawet jak chodzily to trzeszczaly - moim zdaniem sie nie nadajz
|
![]() |
![]() |
#3 |
ele mele dutki
Data rejestracji: 08.01.2002
![]() |
Wszyscy psioczą na BASF'y. A ja nie wiem dlaczego. Nic mi nie trzeszczy i u prawie wszystkich moich znajomych także nie. Wszystkie BASF'y od początku posiadania nagrywarki pięknie działają. Tylko dlatego ich nie kupuję ponieważ mogę kupić lepsze po niższych cenach.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.08.2001
![]() |
Ja nagrałem tylko raz na BASFa muzykę, płytka chodziła dobrze. Podejżewam że może być różnica w zależności od nagrywarki jakiej się używa. Jeśli u ciebie po nagraniu takiej płytki jako AUDIO kiepsko się zachowują, to poprostu zmień płyty na inne, a z Basfów zrezygnuj.
|
|