![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() |
CD Audio
Nagrałem swój głos na twardy dysk w formacie mp3, potem wypaliłem to przez Nero Expres jako CD Audio (Czyli wszystkie odtwarzacze to odtwarzają) i na mojej wieży oraz wieży ta płytka CD nie działa lecz co dziwne na moim Discman'ie gra, dlaczego tak się dzieje i co mogę zrobić aby odtworzyło mitą płytkę na wieży ??
Błagham o szybką pomoc !!! Ta płytka musi działać w poniedziałem na wieży ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pokombinowac z innymi plytami
![]() masz czytnik cd w wierzy starej daty (lub po prostu kiepski - bez obrazy ![]() jesli to byla cdrw to przepal na cdr mozesz tez poprobowac na innych predkosciach - obecnie zaleca sie 8-16x dla audio, nie szybciej jednak niz polowa max nagrywarki sprobuj moze tez innego programu - pelnego nero bez kreatora lub feurio (ten jest najlepszy do audio) jakie ustawienia dla audio sa najlepsze - DAO, bez nadpalania, 2 sec przerwy przed pierwszym utworem (tak jest domyslnie) - reszta moze byc na zero, bufor ciagle pelny podczas palenia co do plytek to nie ma reguly moj stary soniacz nie czytal verbatimow a czytal platinium ![]() generalnie jak najwyzszy wspolczynnik odbicia swiatla - tej informacji jednak nigdzie nie znajdziesz (na oko - im plyta jasniejsza tym lepiej) morzesz po prostu podpiac discmana do wiezy i w ten sposob odtworzyc dzwiek... taniej niz zmarnowac kilka plytek ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
nimal napisal ci wszystko
mozesz jeszcze sprawdz stery ASPI najlepiej force predkosci palenia ok 16x dao nie nagrywaj zadnymi kreatorami ... tylko pelne progsy. np nero
#4 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Ja wypalam wyłącznie 4x z overburn (jak trzeba) i smiga, tylko poczekać trzeba
|
![]() |
![]() |
|
|