![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() |
![]()
Mam nagrywarke Lite-on 48246S i uzywam do nagrywania glownie nero.
Moj problem polega na tym, ze niezaleznie czy nagrywam filmy <dane> do 700 mb lub do 800 mb< z wykorzystaniem overburningu, tylko 800 mb > Zdarza mi sie, ze po wypaleniu plytki zakonczonej powodzeniem i probie jego otwarcia jest to niemozliwe poniewaz niby plytka zajmuje te swoje dajmy 690 mb < filmy divx > a odtwarza mi jakies 30 sekund filmu. Po uplywie tego czasu wywala film. Niemozna tez zgrac go na twardziela. Dzieje sie tak z kazda predkoscia nagrywania ![]() A najlepsze jest, ze wymienialem ja na inna 3 razy ta nagrywarke i dalej jest to samo < ostatnio kumplowi na TEACU tez tak robi ale rzadziej> !!! Jezeli spotkal sie juz ktos z takim problemem to prosze o rade jak go usunac, przeciez nie wyzuce polrocznej nagrywarki. Tymbardziej nie kupie nowej!!!!! Pozdrawiam.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
No to ciekawa sprawa. A te plytki na ktorych nagrywasz to jakie sa ?
Probowales nagrywac na roznych nosnikach ? Kolejna sprawa to to czy tylko z filmami jest taki problem, dane wypalaja sie dobrze ?
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm mowisz, ze nagrywasz z overburningiem
ten LiteOn 48246S jest jedna z nagrywarek, u ktorych wykryto problemy z overburningiem i wciaz czekamy na poprawiony bios. Czy sytuacja ta dzieje sie tylko podczas overburningu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Tylko, ze on mi tak nagrywa nawet bez overburningu <kumpel ma teaca i robi mu to samo tylko znacznie rzadziej>
![]() |
![]() |
|
|