![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.09.2003
![]() |
Problem z UltraISO 6.5
Witam!!!
Moj problem dotyczy przerabiania obrazu w programie UltraISO 6.5 (powiedzmy pelnej wersji ![]() Otoz gdy wczytuje w nim obraz plyty gry carmageddon 2 (ccd+sub+img, przy czym img ma 700, a sub jakies 29MB) a nastepnie dodaje sobie do obrazu pare plikow, zapisuje i plik wynikowy to: img ktory ma kolo 400, i sub ktory ma 15MB. Gdy laduje obraz (ten 700mb) gry w naped wirtualny stworzony przez alcohola to w grze jest muzyka, natomiast gdy laduje ten 400MB to muzyki nie ma. Obraz 700MB ClonyXXL 2.0.1.5 ropoznaje jako zabezpieczony SafeDisc-iem V1. Pisze tez ze sciezka danych jest 1, a sciezek audio jest 7. Czy istnieje jakis sposob na dodanie plikow ale bez straty muzyki w tej grze? Moze polecicie inny program ktory potrafilby rozwiazac moj problem? Bede bardzo wdzieczny za odpowiedzi. Bog to Wam napewno w dzieciach wynagrodzi ![]() Pozdr |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesli obraz ma "ulepszacz", to ja bym go na twoim miejscu przekonwertowal na iso i wtedy sie bawil, lub po prostu wpiol do wirtuala i np. w nero zrobil nowa kompilacje przeciagajac dane jako dane, audio jako audio, no i te nowe pliki ktore chcesz dodac
jesli obraz niema "ulepszacza" to darowal bym sobie pliki dodatkowe i nagral ja na innej plycie - inaczej stracisz zabezpieczenie i gra nie pujdzie ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
walidator
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Jak dodasz pliki do obrazu zapisz wynik pod nowa nazwa.
U mnie to pomoglo z inna gra. Ostatnio zmieniany przez Yeti : 01.10.2003 o godz. 23:08 |
![]() |
![]() |
|
|