![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
Ktora nagrywarke?
Witam! Jestem zainteresowany zakupem nowej nagrywarki, poprzedniczka hp7200i juz wysluzona wiec zastanawiam sie nad czyms nowym. Bariera jest cena do 500 zl. Co polecacie? Myslalem wstepnie o Lg 16, badz 32, albo Liteon, ale tylko ze wzgledu na stosunek mozliwosci/cena. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Liteon'a 24x lub LG 16x(ew.32x)......zalezy od ceny, i tak sie rozwala predzej, czy pozniej.
A tak a propos....poczytaj troche topic'ow na forum, a nie tak od razu z marszu z takim pytaniem....;D Starzy sie wkurzaja, jak ktos pyta o cos, o co 100 innych osob juz pytalo i to pare dni wczesniej. |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
Pablo dobrze prawi. Poczytaj te posty. Tam wszystkie jest napisane, do tego lektura testów i porady na CDRinfo i odpowiedź masz gotową.
#4 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
uzywaj search tego typu postow byly juz setki
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.03.2002
![]() |
Ja mam nagrywarke LG 16x 10x 40x i jestem badzo zadowolony! Teraz staniala do ok 399zl ;-) Polecam ten sprzet!!!
|
|