![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.09.2003
![]() |
![]()
Mój konfig:
Win98 edycja pierwsza PIII 500 128 SDram nagrywarka Sony CRX-210E1 tryb DMA włączony Nero Burning Rom 5.5.10.54 (nie lubie wersji 6) Co druga wypalona przeze mnie płyta nadaje się do wyrzucenia... Proba jej odczytu (czy to w nagrywarce, czy w dvd) konczy sie fiaskiem. Wyskakuje niebieski ekran z informacja, ze system nie moze odczytac informacji na plycie. Jesli juz w jakis sposob uda mi sie uzyskac dostep do zawartosci to pliki sa kopiowane na dysk niemilosiernie wolno, naped rowniez dziala slamazarnie, trudzi sie, aby odczytac te pliki. Wypalalem juz przerozne plyty...glownie emteca, verbatima i hawka... problem wystepuje srednio co druga plyte... nie wypalam z duza predkoscia... zazwyczaj z osmiokrotna albo nawet mniejsza... i wszytko bylo ok, az do teraz...zaczyna mnie to bardzo wkurzac... Odpalalem Nero CD Speed, znajduje sie tam scandisk... Wyniki? Generalnie zolte i czerwone pola (odpowiednio damaged i unreadable). Jaka jest przyczyna tego stanu rzeczy? Czy to wada nagrywarki? Nie mam zadnych wirusow/ad aware'u/spyware'u... Bylbym wdzieczny za jakakolwiek pomoc... Paweł G. Warszawa |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|