![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.11.2002
![]() |
![]()
Mam problem z nagrywarką TEAC W540E. Zmieniłem obecnie sprzęt na P4 z ASUS P4S8X i DDR 333 i nie mogę teraz nic wypalaić. Problem polega na tym, że na początku procesu wypalania wywala mi wszystkie płytki twierdząc, że płytka jest nienagrywalna. Nagrywara jast jako master i jedynym urządzeniem na pasku, kożystam z NERO 5.5.9.0 i sprawdzałem to na różnych płytkach CD-R i CD-RW, a właściwie to sprawdzałem na wszelkie znane mi sposoby. Ciekawe jest to, że NERO w opcji CDinfo pokazuje wszystko dobrze. Nie wiem co zrobić? Jeśli ktoś wie, to proszę o pomoc. Mam włączony OVERBURING.(olremolesno@poczta.onet.pl)
Ostatnio zmieniany przez M@d-M@x : 10.11.2002 o godz. 17:27 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.11.2002
![]() |
a masz w nero zaznaczony overburning ?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Jemu nie zglasza ze jest za malo miejsca tylko ze plyta jest nienagrywalna wiec to chyba nie to.
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.11.2002
![]() |
Problem rozwiązałem, a właściwie to istnieje dalej, tyle tylko że jest natury technicznej. Powstał konflikt sprzętowy. Nagrywarka TEAC W540E nie współpracuje poprawnie z płytą główną ASUSA opartą na SiS 648 i tyle. Za to wypalarka Lite On LTR 40125W radzi sobie dobrze.
Piszę to aby inni wiedzieli. |
![]() |
![]() |
|
|