Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.09.2003, 15:12   #1
cebit
Student :)

Data rejestracji: 07.07.2002
cebit zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Problemy z Nero 6.0.0.9 i WIN XP

Witam

Mam problem który wygląda następująco:
posiadam nagrtwarke LTR32123S oraz system WIN XP Prof. i problem wydaje mi się jest związany z Systemem bo na koncie administratora nagrywaraka jest rozpoznawana przez Nero i działa bez zarzutów a na koncie z ograniczeniami Nero nie widzi nagrywarki co uniemożliwia zapis nośników. Jednak sam Window$ widzi nagrywarke i można z niej korzytsać jak ze zwykego CD czyli kopiować pliki i etc.

Jak rozwizać ten prooblem??
Pewnie zaraz posypią się komentarze że ta wersja Nero jest do d**y i żebym przesiad się na wczeniejszą ale jesli nie jest to konieczne to chciałbym obejść sie bez zmian!!

Z góry dziekuje za pomoc
cebit jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.09.2003, 20:01   #2
Blaze
Fire Walk With Me

Data rejestracji: 20.04.2003
Blaze zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
może instalacja nero burning rights pomoże ftp://ftp6.nero.com/NeroBurnRightsInstaller.exe

Windows XP Pro SP2 protected by Kaspersky Internet Security 6
Blaze jest offline  
Stary 25.09.2003, 09:45   #3
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
na pewno pomoze
na stronie www.nero.com masz info, ze pod kontami innymi niz admina beda problemy i trzeba sciagna ww burning rights patch
maja 6.0.0.9 mozesz spokojnie przesiasc sie na 11 (dopiero 15 jest skopana) - ponoc cos tam poprawili :-)
nimal jest offline  
Stary 25.09.2003, 10:00   #4
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Całe to Nero 6 jest chyba skopane, same problemy na forum z tym Nero.

Nie wiem co dało użytkownikom Nero 6 czego nie miało Nero 5 sprawdzone i za***iste. Chyba ładniejszą szatke graficzną i wolniejsze działanie. Bez kitu.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline  
Stary 25.09.2003, 10:22   #5
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ciapek - pod nero 5 problem z prawami admina w winxp tez byl... pozatym najnowsze nero 5 tez jest skopane...
a kazdy uzywa co lubi lub moze (ja wole winoncd, ale nie rozpoznaje funcji mojej spawary wiec uzywam nero)
nimal jest offline  
Stary 25.09.2003, 15:15   #6
cebit
Student :)

Data rejestracji: 07.07.2002
cebit zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Pomogla instalka tych praw!!
Dzieki za pomoc
cebit jest offline  
Stary 25.09.2003, 15:21   #7
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
nimal napisa***322;(a)
Ciapek - pod nero 5 problem z prawami admina w winxp tez byl... pozatym najnowsze nero 5 tez jest skopane...
a kazdy uzywa co lubi lub moze (ja wole winoncd, ale nie rozpoznaje funcji mojej spawary wiec uzywam nero)
aha no nie wiedziałem, teraz już wiem. Gdy miałem XP nie miałem jeszcze nagrywarki.
Tak najnowsza "piątka" jest skopana, ale nie 5.5.10.42.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: