![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.01.2004
![]() |
Psikus Feurio!
Co trzeba zrobić, żeby Feurio wykrył LG GCE-8523B
![]() Próbowałem pod Win98 i XP i nic. Jesli włączyć zakładkę "używaj urzadzenia jako nagrywarki" po wypaleniu płytki audio można odtworzyć tylko pierwszy, drugi utwór, potem cisza. Czy ktoś ma na to sposób? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
hmm... jak patrze na liste obslugiwanych nagrywarek to nie widze tam twojego modelu
![]()
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Dobra, dobra, ale niedawno miałem TEAC x24 i też go tam nie było, a wszystko chodziło bez zarzutu
|
![]() |
![]() |
#4 |
CDRinfo VIP
![]() |
szczescie, moze cos innego, moze model ten technicznie byl podobny do innego modelu i dlatego nie bylo problemow, a to jest jedna z ostatnich spawarek od LG i moze nie zostala jeszcze wzieta pod noz przez tworcow Feurio! i nie odpowiada parametrom innego modelu, mozna spekulowac
ale moze ktos inny bedzie mial jakis pomysl ![]()
#5 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Wrzuciłem sterownik z dopiskiem MODE 1 z 1999 r. i chociaż Feurio dalej krzyczy że mu źle bo to nie taki, to płytę audio wypalił wreszcie dobrze - stacjonarny CD śmiga i nic nie trzeszczy. To był jakiś problem z indeksami, bo pierwszy utwór miał zawsze poprawny czas trwania, a drugi -99.99 i od tego odliczał w dół. Ja zresztą też, ale liczbę czystych nosników w pudełku. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() to samo niby grozi mojej spawarce (Without guranty: Lite-On LTR-48246S), poniewaz LiteOn nie do konca podjal wspolprace z tworcami Feurio! (tak sie tlumacza w kazdym przypadku braku wsparcia), ale naszczescie wszystko smiga ![]() ale mysle, ze za jakis czas doczekasz sie update'a gdzie twoj LG bedzie juz sprawnie obslugiwany
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
![]() |
[QUOTE=Y@nkee_PL]hehe... te bledne indexy to wlasnie objaw braku pelnego supportu albo ich kompletnego braku
![]() A ja specjalnie kupiłem LG, bo koleś ma i chwalił się jaka dobra i w ogóle, że zjada wszystko co na tacy i korekcja bardzo dobra, cicha, ładna, wodotrysk w komplecie... Zanim się doczekam upgradu pewnie skończą produkować porządne płyty w normalych opakowaniach, a chcąc przegrać audio będzie trzeba spytać Leppera czy nie zrobił blokady. Cóż, lubię Feurio, ale dla spokoju przerzucam się na Nero, bo po eksperymentach ze sterami mogę rozdawać przegrzane CDRy kierowcom PKS-ów. |
![]() |
![]() |
|
|