![]() |
stacjonarny czytnik dvd (czytajacy DTS) i dekoder (wbudowany w amplituner kna domowego) DTS - razem 2000+... no i naturalnie wiecej niz dwa glosniki - DTS chodzi chyba na 4 (a w filmach na 5.1 - jest pare tytulow DVD z soundtrackiem w DTS - odjazd))
na kompie to raczej ekstrema - potrzeba dobrej karty (audigy to NIE dobra karta - tylko dobra zabawka) - jakiegos Herculesa, tylko niewiedziec czemu w Polsce jest tylko Creative ktory gdzie indziej jest raczej srednio popularna firma, a potem dwoch wzmacniaczy, po jednym na kazda pare glosnikow - no i soft ktory to ruszy sam jade na SB live 51 blabla.. - i musze przyznac ze cierpie chwilami - ale coz.. to nie ten temat |
He, He też sobie zassałem PowerDVD 4.0 o odpowiedniej słodkości i miałem okazje właśnie odsłuchać te kilka płytek w DTS, no cóż komputer z kartą SB Live to raczej nie to, trzeba by zmienić teraz swój stacjonarny wzmacniacz na aplituner AV z dekoderem DTS - to by była jazda.
Dzięki koledzy za wiedzę - do tej pory nie miałem najmniejszej możliwości odsłuchania DTS w domu. |
i jeszcze nawiaze do drugiej czesci posta HALa - jestes z Kalisza - w swoim miesice raczej nie masz szans na takie zakupy (jesli amsz empik to sprawdz czy mozna zamowic plyte z katalogu) - w Warszawie jest kilka sklepow gdzie mozesz zamowic nagranie z kilku katalogow (wiekszosc muzyki lezy w tych 5 'wielkich' katalogoach) - ja korzystalem z uslug Odeonu - kupowalem soundtracki do Terminatora z Angli - kosztowalo to sporo - ale warto bylo (to tez nie ten temat...:))
wiec kiedy bedziesz sie kiedys wybieral do Wawy albo np. do Krakowa poszukaj czy nie ma tam sklepu ktory potrafi sciagnac plyte (mam gdzies kontakty do kilku warszawskich sklepow - choc od jakegos roku z nich nie korzystalem - problemy z gotowka :() |
[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[B]ja korzystalem z uslug Odeonu Ten Odeon to księgarnia na ul. Hożej 19? Dzięki za sugestie. Pewnie z niej skorzystam.:glaszcze: |
tak :) choc jeszcze 3 lata temu Odeonow bylo co najmniej 3... eh.. ten kapitalizm..
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:37. |