![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.06.2002
![]() |
producenci CDR - kto na tym świecie najlepszy?
Czy ktoś może podać "ranking" dystrybutorów CDR. Szczególnie interesują mnie opinie na temat:
Ritek Co Digital Storage Technology Co ...oraz płyt TRAXDATA GOLD (zwłaszcza pod kątem AUDIO) |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.10.2000
![]() |
Ritek robil kiedys fatalne plyty a teraz ponoc calkiem niezle. Robi miedzy innymi TDK Reflex Ultra. Nagralem juz tego sporo i nigdy nie mialem problemow, ale sa troche za mlode by juz je oceniac.
|
![]() |
![]() |
#3 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
[quote]benek (09-11-2001 00:56):
Czy ktoś może podać "ranking" dystrybutorów CDR. Szczególnie interesują mnie opinie na temat: Ritek Co Digital Storage Technology Co ********************** raczej producentow - Platinium to ich dzielo tylko dystrybutor jest n/n |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 12.08.2001
![]() |
Polecam VERBATIM - płyty nie do zdarcia!!!
Jak coś nagrywam to tylko na nich - Czasami sięgam po płytki które nagrałem kilka lat temu np. jakieś mp3 i nie ma bata żeby któraś miała błędy!!! Wiem, że cena ich jest wyższa od np. Platinum lub Datatrax, itp., ale jak nagrywasz dla siebie i nie chcesz stracić żadnych danych to polecam właśnie VERBATIM!!! A co inni myślą o VERBATIM'ach ![]() Pozdrawiam
#5 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Wedlug KomputerSwiat najlepsze sa Basf(te czerwone)
Sam na nich nagrywam i nie narzekam. Dawno zadnej nie spiepszylem. A pozatym sa najtansze 2.50 Raz nawet widzialem za 2.20 Chodzi mi oczywiscie o taka cene w sklepie. |
![]() |
![]() |
#6 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
najpesze wg komputerswiata do iloraz ilosci ich punktow do ceny. Ja osobiscie mam smutne doswiadczrnia z Basfami wlasnie czerwonymi do audio
|
![]() |
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.05.2001
![]() |
testy w gazetach wygrywa ten kto więcej zapłaci
|
![]() |
![]() |
|