![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Codename: Outbreak - takze ***** NOLF2 - bez cracka ale patchowane chyba byly obrazy hitma2 - i tu mam problem bo nie moge tego przegrac tak zeby chodzilo jak trza. kopiuje juz z pirata (na plytce melody) i nie moge nawet zrobic obrazu dzialajacego pod deamontoolsem. obraz robie jak trza clonecd. montuje po deamona i instaluje/setup/play i blad w bibliotece jakiejs tam i d***. moze ktos sie spotkal z czyms takim - moja grafa to radeon 7500. nagrywara ktora robilem obraz to teac 16x. spawara jest ok. a winda byla reinstalowana i ten sam efekt. w c&c:renegade pomogl patch ale do hitmana nic jeszcze nie wyszlo pzdrm Nikita_Bennet |
clone
a ja skopiowałem motoracera i u2003 wszystko clonem
|
To fajnie, ze skopiowales Motoracera 3 i UT2003 clonem ale juz mowilem, ze nie mowimy o plytach wymagajacych cracka.
|
W zasadzie to nie moge doczytac sie konkretnej odpowiedzi na postawione tu pytanie.
Owszem przy jednej z wypowiedzi jest link do strony z programami, ale dalej brak jest waszych wypowiedzi jaki program do wykrywania zabespieczen uwazacie za najlepszy. Nie mam zamiaru sciagac kazdego z nich, zasmiecania sobie systemu, wiec jesli wolno to podzielcie sie swoimi sugestiami badz zaproponujcie cokolwiek konkretnego, bo clony XXL juz sie zuzyl pozatym jego poprzednik (Clony XL) wydawal mnie sie lepszy. Pozdrawiam MrKramer |
Cytat:
|
Owszem masz calkowita racje ze nie maprogramu ktory wykrywa wszystkie zabezpieczenia.
Mnie natomiast chodzi o program ktory wykonuje to w tak prosty i funkcjonalny sposow jak robil to "Clony XL". Ja nie mam do nikogo pretesji tylko naprawde jestem juz zdesperowany dzialaniem "Clony XXL" - jak juz pisalem jego poprzednik byl o niebo lepszy - a dokldniej jego niedzialaniem jak nalezy. Dlatego pytam o wasze sugestie w uzytkowaniu programow o ktorych mowa. |
świat nie kończy się na Polsce...:)
mam pełną wersję unreala 2003, którego nie ma w Polsce...albo może śnię na jawie? :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:17. |