![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.02.2002
![]() |
płytki Hawk z Tesco i pytanie zasadnicze
Czołem Wiara.
Zainteresowałem się płytkami w Tesco firmy (cha, cha) HAWK, są dostępne na szpindlu po 25 szt. w cenie 0,88 zł. za sztukę, kupiłem paczuszkę wpuściłem w Nero i poinformował, że producentem jest CMC Media, czy ktoś zetknął się z tymi płytami i jakie ma odczucia, wypaliłem parę sztuk i chodzą nawet nieźle, plusem jak się wydaje jest solidny nadruk na nich pokrywający całą powierzchnię górną płytki. Jeżeli możecie napiszcie coś o tych CD-R'ach. pozdrawiam, |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
A możesz przetestować a NERO CD Speed nagraną płytkę. Jak będziesz zdawał relację to podaj na jakim sprzęcie nagrywałeś i z jaką prędkością. Wykonaj test na "powierzchnię"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Z pewnością te płytki to kolejny klon esperanz czytałem o tych płytach już i widziałem reklamę w Clicku! więc mogą być nawet niezłe chociaż napewno Platiniumom nie doruwnują, ale są dużo tańsze wybór należy do Ciebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
tja, tylko na Platinum się przejechałem
Cytat:
Teraz małe sprostowanie firma to CMC Magnetics (nie Media). Co do surface scan, to nie wiem czemu, ale moja nagrywarka nie chce go robić, pisałem już o tym, wszelkie możliwe konfigi sprawdzane, kiedyś mogłem, a teraz nie, ciekawe dlaczego. Nero 5.5.9.14, Aspi zainstalowane, DMA jest, wypala dobrze, tylko tego testu nie chce robić ![]() ![]() Jak macie jakieś pomysły to piszta. czołem i pozdrawiam, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.11.2002
![]() |
zrobi test ale na wypalonej plytce - wypal sobie cos zajmujacego całą plyte i od razu zrob test ssurface - jak zaraz po wypaleniu juz bedą żółte kratki == shitowa płytka / witam forumiaków
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |