![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.07.2005
![]() |
Prosze o pomoc. Mam problem z moim rocznym LITE-ON SOHW 1633S
Witam.
Ostatnio bardzo mnie zasmucila pewna sytuacja. Kumpel powiedzial ze nagrane plyty maja bledy CRC.. Coraz czesciej ktore nagrywam... POstanowilem zrobic testy. Nagralem sobie NERO 7 ULTRA.. Wypalam plytke audio CD... puszczam a tu skoki i przerwania... co jest mysle. .Nagram druga.. To samo... Nagralem VERBATIM DVD+RW 4x plikami RAR duzymi malymi uruchomilem najnowszy CD-DVD speed z NERO 7. I zaczalem testy... Bylo tak jakbym dostał w morde. OTO TESTY Test jakosci nagranej DVD+RW 4X Verbatim... ![]() Test benchmark... ![]() Test jakosci nagranej CD-R dawno temu i odczyt dzis na nagrywarce. ![]() Test benchmark ![]() Gwarancje jeszcze mam. Chodz zdarty mam snikers okragly ogryginalny waranty od wysuwania. niewiem tez co mam powiedziec w sklepie. Ze co nagrywa mi plyty ale ich jakosc w tescie jest 3% oceny jakosci? ze nagrywa dobre plyty TDK DVD-R 8x z bledami crc? Prosze o porade. Moze zle interpretuje testy.. Sprobuje jeszcze na innych tasmach IDE. i te same plyty na laptopie COMBO.. Jednak prosze o wypowiedzi na ten temat Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Galthar : 02.10.2005 o godz. 01:32 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
A sprobuj nagrac za pomoca nero w wersji 6 czy tez tak masz, nero 7 ma jeszcze duzo bledow
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.07.2005
![]() |
Nagrywałem w obu wersjach
NERO 6.6.0.x i Nero 7 DODAŁEM KOLEJNE TESTY tym razem odczytu starej, ładnej nie porysowanej plyty z XP SP2 PL... Odczytuje spoko. Kopiuje. Ale pokazuje bledy CRC... Sprawdze jutro na laptopie ale pamietam ze nie bylo wogole bledow... |
![]() |
![]() |
|
|