![]() |
Bardzo mnie cieszy, ze tak Wam sie ladnie pala te plytki, ale czy robiliscie testy w Cd Quality Test? Najlepiej na jakims slabym CD-Romie. Bo na 48-mce mozna wypalic wszystkie plytki, ale co z nich potem bedzie, to juz inna historia.
|
amisat
U mnie też read x40.Te testy widocznie są o dupę potłuc.A tak apropo to mój LG48x24x48 bios 1.0 nie nagrywa CD-RW x12 nawet na platinumach x12 -tylko pod nero pokazuje x10(najnowsze nero).W serwisie na Bazyliańskiej mieli całe pudło zwrotów tych nagrywarek!To koszmar!Servis powiedział mi ,że nie nagrywa cd-rw x12,bo to wina systemu-tym ****ą muszę się dobrać do tyłka!Bo to nie prawda u innych idzie na tej płytce x12,a nawet na płytkach x10 idzie na x12.
|
Amisat spróbuj innej płyty, może platinumy lg-kowi nie pasują. Na akossie silver 12X poli te 12X, innej nie miałem.
|
amisat sprobuj wgrac bios 1.02. Podobno zwieksza szybkosc nagrywania
|
hmm główne pytanie ciągle bez odpowiedzi
hmm główne pytanie ciągle bez odpowiedzi.
bo w końcu nie wiem czy odczytuje te całe 99 min czy nie :( widzę że są użytkownicy teh nagrywarki na forum, może ktoś pokusiłby się o nagranie jednej cdrki 99 i powiedzial czy mu udało się odczytać calązawartość płyty? pozdrawiam [d2]. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:22. |