![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.03.2002
![]() |
Przegrywanie gier z PS2!!!!
Yo!
Mam nastepujacy problem.Nie moge zrzuci plyty z PS2 w imaga w ClonCD.Najpierw bardzo dlugo robi analize plyty-nawet pare minut.Potem wybija mi w CloneCD ze jest po kilkanascie trackow z czego poczatkowe sa dosc duze a reszta ma po tyle samo-ok 10MB.(sa to pliki mieszane audio data).Jak juz robi imaga to w pewnym momencie sie tak jakby wiesza i bardzo powli wybija bledne sektor(cos 1sek na sektor).Jesli ktos z was ma jakis pomysl to bede wdzieczny. Ps. Jesli ktos z Was przegrywal juz moze np. VF4 albo Jak&daxter lub SSX Tricky i nie mial takich problem to niech napisze. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
hmm chcesz skopiowac plyte dvd
![]() ![]() bo chyba takie sa "oficjalnie" do ps2 jesli jednak masz zwykla plytke cd ![]()
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Uzywam Clony i on wykazuje ze to zwykly LibCrypt tylko ze jest jeszcze IllegalTOC i Overburning.Z nagrywaniem nie ma raczej problemu tylko jest problem zeby zrobic z tego cholerstwa IMAGA zebym mial co nagrywac.Zgrywam nawet 8x i nadal to samo.Zgrywa po prostu cholernie wolno i wyglada zebym chyba musial cala dobe zgrywac zeby mi chociaz 1% ruszyl.
|
![]() |
![]() |
#4 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
sototh sorki ale wywalilem post tego kolesia wszedzie je wpiernicza >( a skoro wywalilem tamten to i twoj usunalem mam nadzieje ze sie nie pogniewasz
![]() |
#5 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
jaka masz nagryware?
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.02.2002
![]() |
to jest chyba objaw po freelocku i programie TZcopy protection.
Oczywiscie moge sie mylic wiec nie bijcie :-) |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Co do nagrywarki to mam LiteOn 24103S.Co do zgrywania to zwala na max a jesli mozna prosic to co s wiecej na temat tych programow i ewentualnego ich obejscia.I jeszcze jedna sprawa udalo mi sie zgrac Jak&daxter olalem to przy 90% zgrywania nagralem taki IMAG i poki co dziala.Jesli macie jakies koncepcje to prosze o pomoc.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.04.2002
![]() |
Mam program do nagrywania na PS2 i ja nei nazekam wszystko jest w sieci NARAZIE !!!!
|
![]() |
![]() |
|
|