Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 01.11.2003, 00:34   #1
joshep
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.02.2003
joshep w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Angry Coś mi tu nie pasuje

Witam

Miałem od roku nagrywarkę TEAC CD-W540E, która dobrze mi służyła ale w pewnym momęcie odmówiła posłuszeństwa ( pewnie od kurzu ). Ja nie miałem czasu więc do serwisu zaniósł ją brat i on też ją odebrał tzn. nie dokładnie ją tylko LITE-ON LTR-40125S , tamta ponoć nie miała nigdy wrócić z serwisu.
No i teraz nie wiem co zrobić gościowi z serwisu i bratu a może zostawić Litka ? , według mnie Teac jest dużo lepszy. Co o tym myślicie ? Co zrobilibyście na moim miejscu ?
joshep jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 01.11.2003, 08:39   #2
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Lite-On nie jest aż taki zły...
Przetestuj ...sam zobaczysz 8)
Stary 01.11.2003, 09:35   #3
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Oddales Teaca, powinienes odebrac Teaca. Nawet jak nie maja twojego modelu, to inny WYZSZY!!! bez doplaty, lub inny naped ZA TWOJA ZGODA i z wyplacona roznica ceny!
Wymiana na inny tanszy model tzn LiteOna bez zgody i wyrownania narusza warunki gwarancji i rekoimii.
Tak wiec albo ugoda z serwisem albo Federacja Konsumentow i sad polubowny.
yahol jest offline  
Stary 01.11.2003, 09:50   #4
Sebastian997
Forumator

Data rejestracji: 12.07.2002
Sebastian997 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
LiteOn na pewno cie nie zawiedzie, tym bardziej ze ten model mozesz bez problemu podkrecic na x48 (LTR 48125). To bardzo dobra nagrywarka. Natomiast mam watpliwosci czy to nowy egzemplarz bo LiteOn'y z serii "5" juz dawno nie produkuja. Teraz w sprzedazy sa nagrywarki tej firmy z serii "7", mozna tez jeszcze kupic nowe z serii "6" ale piatki to juz naprawde ciezko dostac nowe. Gdyby dali ci wiec np. model 52327S to powiedzialbym ze nie masz sie nawet co zastanawiac tylko brac. Ale "piatka" moze byc egzemplarzem uzywanym. Dlatego ja bym sie domagal wymiany na taki sam model Teac'a. A jesli nie maja to zgodzilbym sie oczywiscie na LiteOn'a, ale na fabrycznie nowego. Nie odpusc im tego, masz do tego prawo.
I jeszcze jedno, zastanowilbym sie czy warto brac wyzszy model Teac'a bo jesli dobrze pamietam W540E byl chyba ostatnim modelem ktorego faktycznie produkowal Teac. Najnowsze modele sa to juz OEMy Asusa, moim zdaniem duzo slabsze od Teac'a i LiteOna

Ostatnio zmieniany przez Sebastian997 : 01.11.2003 o godz. 10:01
Sebastian997 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: