![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.02.2003
![]() |
![]()
Witam
Miałem od roku nagrywarkę TEAC CD-W540E, która dobrze mi służyła ale w pewnym momęcie odmówiła posłuszeństwa ( pewnie od kurzu ![]() ![]() No i teraz nie wiem co zrobić gościowi z serwisu i bratu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Lite-On nie jest aż taki zły...
![]() Przetestuj ...sam zobaczysz 8)
#3 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oddales Teaca, powinienes odebrac Teaca. Nawet jak nie maja twojego modelu, to inny WYZSZY!!! bez doplaty, lub inny naped ZA TWOJA ZGODA i z wyplacona roznica ceny!
Wymiana na inny tanszy model tzn LiteOna bez zgody i wyrownania narusza warunki gwarancji i rekoimii. Tak wiec albo ugoda z serwisem albo Federacja Konsumentow i sad polubowny. |
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
LiteOn na pewno cie nie zawiedzie, tym bardziej ze ten model mozesz bez problemu podkrecic na x48 (LTR 48125). To bardzo dobra nagrywarka. Natomiast mam watpliwosci czy to nowy egzemplarz bo LiteOn'y z serii "5" juz dawno nie produkuja. Teraz w sprzedazy sa nagrywarki tej firmy z serii "7", mozna tez jeszcze kupic nowe z serii "6" ale piatki to juz naprawde ciezko dostac nowe. Gdyby dali ci wiec np. model 52327S to powiedzialbym ze nie masz sie nawet co zastanawiac tylko brac. Ale "piatka" moze byc egzemplarzem uzywanym. Dlatego ja bym sie domagal wymiany na taki sam model Teac'a. A jesli nie maja to zgodzilbym sie oczywiscie na LiteOn'a, ale na fabrycznie nowego. Nie odpusc im tego, masz do tego prawo.
I jeszcze jedno, zastanowilbym sie czy warto brac wyzszy model Teac'a bo jesli dobrze pamietam W540E byl chyba ostatnim modelem ktorego faktycznie produkowal Teac. Najnowsze modele sa to juz OEMy Asusa, moim zdaniem duzo slabsze od Teac'a i LiteOna Ostatnio zmieniany przez Sebastian997 : 01.11.2003 o godz. 10:01 |
![]() |
![]() |
|
|