![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
blokowanie tacki w napędach
mam takie pytanko czy jest możliwe takie odgórne zablokowanie napędu (windozaXPpro) żeby zaden program nie wysuwał tacki pod żadnym pozorem (chyba że nacisnę przycisk EJECT) mam blaszaka w zamkniętym biurku i już okleina z drwiczek mi się wytarła od ciągłego uderzania tacki o drzwiczki biurka!!! dzięki i pozdrawiam!!!
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
odgornego to chyba niebardzo, ale kazdy program (przynajmneij te ktore znam) ma w okcjach mozliwosc ustawienia tego.
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
tak ale weźmy np. taki przypadek mam w nero zaznaczone "nie wysuwaj płyty po nagraniu" i wszystko jest dobrze po nagraniu nie wysuwa ale jak przez pomyłkę włożę płytę DVD-RW zamiast CD-R to oprócz komunikatu o złym nośniku nastąpi jego wysunięcie (wiem że mogę przecież uważac co wkładam ale nie o to chodzi!!!)
|
![]() |
![]() |
#4 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
hmmm, nie wiem, na pewno jest jakis mini programik ktory to blokuje, ale jaki i gdzie?? Twoj problem jest malo popularny, najlepszy dowod - topik przechodzi bez wiekszego echa.
![]()
#5 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Nie wiem jak inni ale ja nigdy nie slyszalem o takim programie. Problem jest niestety raczej egzotyczny.
|
|