Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.08.2001, 10:57   #1
Słoniu
Gość

Problem z Aspi !!!!!!

Sorki,że trochę nie do tematu.Od 2 lat przerabiam sobie audio na mp3 programem Audio Catalyst.Miesiąc temu kupiłem sobie nagrywarkę LG 8x4x32 i mam zainstalowanego Easy CD Creator.Od tego czasu Audio Catalyst niechce mi przerabiać nic na mp3.Inne programy też niechcą tego robić.Jedyne co wiem to to że wyskakuje mi napis Aspi error.Możliwe że trzeba ściągnać nowe Aspi ale może ktoś wie gdzie można znależć do WIN 98 bo jak narazie znajdywałem do 95 ,NT i innych.Bardzo proszę o pomoc.Z góry dzięki.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 21.08.2001, 11:45   #2
sabor
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 10.08.2001
sabor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Spróbuj znaleźć na stronie www.adaptec.com, lub wykorzystaj to co ci przysłałem, osobiście tego nie sprawdzałem, ale z tego co wiem to pomaga
pozdrawiam
Stary 21.08.2001, 11:50   #3
sabor
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 10.08.2001
sabor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
sorki ale poczta mi szwankuje oto plik
Stary 21.08.2001, 12:27   #4
-=Zata=-
Gość

Force ASPI 1.7 działa bez problemu, a te ze strony adapteca nic by ci nie dały bo wymagają sprzętu Adapteca. Easy CD creator powinien ci zainstalować nowe.
Jednak polecam Force ASPI.

Stary 22.08.2001, 00:48   #5
gAzZzZoR
Kinetic

Data rejestracji: 09.04.2001
gAzZzZoR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Słoniu (21-08-2001 10:57):
Sorki,że trochę nie do tematu.Od 2 lat przerabiam sobie audio na mp3 programem Audio Catalyst.Miesiąc temu kupiłem sobie nagrywarkę LG 8x4x32 i mam zainstalowanego Easy CD Creator.Od tego czasu Audio Catalyst niechce mi przerabiać nic na mp3.Inne programy też niechcą tego robić.Jedyne co wiem to to że wyskakuje mi napis Aspi error.Możliwe że trzeba ściągnać nowe Aspi ale może ktoś wie gdzie można znależć do WIN 98 bo jak narazie znajdywałem do 95 ,NT i innych.Bardzo proszę o pomoc.Z góry dzięki.
Mi wyskakiwalo aspi error kiedy mialem porysowana plyte z audio. (tzn. na plycie byly bledy, trzaski przy odtwarzaniu)
gAzZzZoR jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: