![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.03.2002
![]() |
Dlaczego brak produktow Sony i Philips
Witam po raz pierwszy i mam nadzieje nie ostatni!
Jestem przed wyborem nowej nagrywarki i zastanawiam sie, dlaczego jest tak malo (Sony) lub w ogole brak (Philips) recenzji nagrywarek tych dwoch firm. Cenowo znalazlem calkiem niezle oferty na dwa modele Philips PCRW 1610 (399,- w Media Markt) i Sony CRX175E2 (536,- w Office Depot). Czy moge liczyc na Wasze opinie o tych dwoch modelach? Pozdrawiam, Icek |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
Ja bylbym ostrozny przy kupowaniu sprzetu z marketow ( nawet tych tylko ze sprzetem ). Proponuje Tobie zastanowic sie nad innymi. Firma dobrze robiaca telewizory czy sprzet hi-fi wcale nie musi robic dobrych nagrywarek. I na odwrot firma robiaca beznadziejny sprzet rtv-agd moze robic dobre nagrywarki. Polecam LG32x kosztuje 500 zl , a zalety .... czytaj na cdrinfo ( o wadach tez tam jest )
#3 |
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Nie ma ich w testach, bo ciezko je namierzyc
![]() Pozdrawiam Misiek4 |
![]() |
![]() |
#4 |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Doskonale rozumiem twoją chęć zakupu markowych produktów .Firmy Sony czy Philips mają swoją renomę ale sprzęt komputerowy typu nagrywarka niejest ich głowną gałęzią produkcyjną .dlatego nie są aż tak popularne .Polecam firmy ,które typowo zajmują się produkcją tych urządzeń np: Plextor,Teac,Liteon.Myslę że fimy Sony i Philips mają dobre nagrywarki ale cena przy prędkości o której piszesz jest dość duża w porównaniu z innymi producentami .Poza tym do nagrywarek firm specjalizujących się w tej dziedzinie są częste uaktualnienia biosu czego niema (co nieznaczy że wogóle niema)w nagrywarkach Sony i Philips a to dość ważna sprawa.
Pozdrowienia |
![]() |
![]() |
|
|