![]() |
A esperanze "silver-blue" chodzą po 0.75gr za sztuke.
|
Mozliwe, mozliwe. To bylo dawno - pare lat temu, skoro piszesz ze Espery teraz to co innego niz kiedys, to zaryzykuje... W sobote skocze na gielde i zakupie tego troszke... Jezeli jest tak jak mowisz to polowe problemu mam z glowy... Bo czarnych Dysanow ostatnio w Krakowie nie ma. Natomiast musze jeszcze znalezc jakas alternatywe dla Platinum, nie wiesz czasem jak sie zachowuja "zwykle" Esperanzy ( silvery, goldy, i inne kolorki :) ) A moze masz jakies faworytki ktore sie dobrze wypalaja ?
Rafal. |
Cytat:
PS: na rachunku okazalo sie ze nie 1.40zl tylko 1.90zl!!! co za chamstwo(( :buu: !!! |
:cisza: ostatnio kupilem czarne espery (dwie ostatnie)
- i przeprowadzilem tescik skandisciem i jest ok. Te espery byly od gigastorage. Kupilem tez kilka xdiskow - zobaczymy co to warte. Caly czas nie moge przebolec verbatimow DLP metal azo czy pojawia sie jakies porownywalne nosniki do tego cuda?8) |
Opłaca się według mnie. Ciekawe czy są na Katowickiej Giełdzie?? Widział je ktoś i po ile??
|
Cytat:
|
Ja kupiłem dzisiaj TDK Metallic x48 po 1.16 zł za 50 szt.Producentem jest Ritek.Mam dwuletnie TDK Reflex też od Riteka, jeszcze x12 i nie ma żadnych błędów.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:50. |