![]() |
musze Cie zmartwic Fido, ale moim zdaniem te verby to totalna
padaka.:buu: Tez sie na nie nadzialem - ale muzy juz na nich nie nagrywam, bo niestety mi sie te plytki tna w wiezy:( No i troche zoltych sektorow wyskakuje mimo nagrywania z predkoscia 8x. Ale na jakies programy i filmy to ujda |
Cytat:
Reszta jest milczeniem.:blee: |
Kupilem Quixo 40x za 1.40 jedna slim pack. Znacie ta firme bo ja nie. Jeszcze nic na nie nie nagralem jak nagram to powiem jak sie sprawuja.
PS: Zna ktos firme Mediasonic (cos takiego widzialem slim pack 40x za 1.20zl jedna nie wiem czy warto kupic)? |
Mozna bylo jeszcze kupic Verbki od TAYO-YUDEN ( nie wiem czy dobrz napisalem nazwe ) - Pastele po 1.10 za sztuke na szpindlu 25x ( 27.50 zl ), ale dowiedzialem sie o tym dopiero teraz. Z tego co pisza ludziska na forum, to sa zdajsie dobre plytki, dlatego jak mi sie skoncza te od CMC, to doloze kilka zetow i kupie te Pastelinki :)
Rafal. |
Cytat:
|
nigdy niemiałem Varbatima od CMC ?
<tak mi sie wydaje> wszystko co posiadam to Mitsubishi ! |
Puste CD znowu taniej !!
Ilość załączników: 1
Wlasnie wrocilem z Krakowskiej gieldy gdzie zakupilem VERBATIMy 50szt. na szpindlu za (!!!) 48 zl :-)))))
Sa to Verbatimy DataLife - index 40x - CMC Magnetics... Wiem ze duzo ludzi na forum narzeka na CMC, ale mysle ze i tak sa to plytki DUUUUUZO lepsze od masowki typu Platinum ( do tej pory na tym nagrywalem ) i Princo. Jest tylko 10/15 groszy roznicy ! Mysle ze warto. A tak nawiasem mowiac, to CMC robi zeczywiscie takie falalne CD ?? Co o tym myslicie ? Pozdrawiam. Rafal... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:18. |