Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.07.2002, 23:28   #16
RafalJ
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 11.03.2002
RafalJ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wlasnie dogralem z powodzeniem na inna plytke. Coraz bardziej dreczy mnie mysl ze to nosnik jest zwalony i po danych nie ma ani sladu.
RafalJ jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.07.2002, 23:30   #17
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wcale nie twierdze ze ci sie przysnilo Tylko, jesli to byly wazne dane i miales zamiar formatowac dysk to trzeba bylo chociaz sprawdzic poprawnosc nagrania (czy jak to sie nazywa) w nero po zaznaczeniu ptaszka sam to robi po skonczeniu wypalania. Poza tym ja takie rzeczy wypalam zawsze na sprawdzonych plytach cdrw, nigdy na nowych gdy jest to pierwsze wypalanie. 8)
Stary 11.07.2002, 23:36   #18
RafalJ
Stały bywalec ;)

emtec=basf wiec myslalem ze sa dobre, bo nigdy nie mialem problemow. Fakt, moj blad ze nie sprawdzilem przed formatem. Jesli macie jakies nowe pomysly chetnie je wyprobuje.
RafalJ jest offline  
Stary 12.07.2002, 09:44   #19
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam !

Ja jush nawet zapomniałem jak się zamyka niedomknięte sesje w Nero tak mi się pomieszało a moze użyj jednego z tych programów do odzysku danych z porysowanych płyt CDCheck zdaje się dostępny w dziale centrum plików i na stronie głównej/ nie dam Ci linka bo sie skubany nie chce zrobić /
Laser jest offline  
Stary 12.07.2002, 13:07   #20
Japa
Bywalec

Data rejestracji: 28.06.2002
Japa w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nie wiem czy to pomoze, ale nie zaszkodzi sprobowac. Mianowicie sprobuj moze zrobic obraz, np Clonem i podejrzec plyte w Deamon Tools.
Japa jest offline  
Stary 12.07.2002, 16:36   #21
RafalJ
Stały bywalec ;)

I to nic nie pomoglo bo clone mowi ze jest pusta, a wiec pewnie tak jest w rzeczywistosci-na niej nie ma zadnych danych. Chocbym nie wiem co robil nic nie chce sie teraz na nia nagrac. Uzywalem tez programow do odzyskiwania danych, diagnostycznych itp. ale zawsze jest pusta plyta. Mimo wszystko dzieki za zainteresowanie sie tematem.
RafalJ jest offline  
Stary 12.07.2002, 20:30   #22
Japa
Bywalec

Data rejestracji: 28.06.2002
Japa w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wobec tego chyba nie bede zlym prorokiem, bo juz to czujesz, ze nic z tego moze nie byc Bez zlosliwosci: nastepnym razem chyba sprawdzisz plytke
Japa jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: