![]() |
Wlasnie dogralem z powodzeniem na inna plytke. Coraz bardziej dreczy mnie mysl ze to nosnik jest zwalony i po danych nie ma ani sladu.
|
Wcale nie twierdze ze ci sie przysnilo;) Tylko, jesli to byly wazne dane i miales zamiar formatowac dysk to trzeba bylo chociaz sprawdzic poprawnosc nagrania (czy jak to sie nazywa) w nero po zaznaczeniu ptaszka sam to robi po skonczeniu wypalania. Poza tym ja takie rzeczy wypalam zawsze na sprawdzonych plytach cdrw, nigdy na nowych gdy jest to pierwsze wypalanie. 8)
|
emtec=basf wiec myslalem ze sa dobre, bo nigdy nie mialem problemow. Fakt, moj blad ze nie sprawdzilem przed formatem. Jesli macie jakies nowe pomysly chetnie je wyprobuje.
|
Witam !
Ja jush nawet zapomniałem jak się zamyka niedomknięte sesje w Nero tak mi się pomieszało a moze użyj jednego z tych programów do odzysku danych z porysowanych płyt CDCheck zdaje się dostępny w dziale centrum plików i na stronie głównej/ nie dam Ci linka bo sie skubany nie chce zrobić / |
Nie wiem czy to pomoze, ale nie zaszkodzi sprobowac. Mianowicie sprobuj moze zrobic obraz, np Clonem i podejrzec plyte w Deamon Tools.
|
I to nic nie pomoglo bo clone mowi ze jest pusta, a wiec pewnie tak jest w rzeczywistosci-na niej nie ma zadnych danych. Chocbym nie wiem co robil nic nie chce sie teraz na nia nagrac. Uzywalem tez programow do odzyskiwania danych, diagnostycznych itp. ale zawsze jest pusta plyta. (( Mimo wszystko dzieki za zainteresowanie sie tematem.
|
Wobec tego chyba nie bede zlym prorokiem, bo juz to czujesz, ze nic z tego moze nie byc :( Bez zlosliwosci: nastepnym razem chyba sprawdzisz plytke ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:43. |